Rainbow six siege, vagy Titanfall 2?
Figyelt kérdés
Melyik játékot ajánlanátok inkább multiplayerhez? A régi társaság akikkel játszottunk feloszlott, és most valami új játékot keresnénk, amiben fontos a csapatmunka, és akár ismerkedni is lehetne benne. A Titanfall 2 és a Rainbow Six siege között lavírozunk.#társaság #játék #ismerkedés #barát #multiplayer #javaslat #videójáték #csapatmunka #csapatjáték #Rainbow Six
2017. jún. 5. 22:16
1/3 anonim válasza:
Rainbow six siege, és 6E-ért már meg is kapod.
2/3 anonim válasza:
A Titanfall 2 halott, max. 3000 ember játssza csak PC-n (de azok olyanok, hogy 200 méterről, falon futás közben lőnek fejbe). A Rainbox Six élő és fejlődő játék, viszont nagyon lassú és nagyon nehéz, rengeteg időt kell beletenni.
3/3 anonim válasza:
Én is ezen játékok között vaciláltam. R6S-t választottam, bár inkább a baráti társaság miatt.
A Rainbow six siege-dzsel eddig voltak gondok, viszont most az Operation health-tel ki fognak javítani dolgokat, ami nagyban fogja javítani a játékélményt.
Jelen állás szerint Rainbow.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!