Titanfall 2vel játszanak PC-n?
Kb. 2000-en egy időben, de sajnos ami nem CS:GO vagy Overwatch, azoknak mind ilyen alacsony a játékosbázisa. Viszont a meccskereső már nagyon gyors és hatékony, ritkán kell egy percnél többet várnom, hogy játszhassak.
Már csak a single kampányért is érdemes megszerezni, az utóbbi évek legjobbja.
A multival viszont vegyes tapasztalataim vannak. Izgalmas, gyors, látványos, pörgős, VISZONT:
1. A játék a csípőből tüzelést preferálja, én meg már hozzászoktam a CoD/Battlefield szériából a vállhoz emelős célzáshoz. Itt is van ugyan ADS, de mire befognád az ellenfelet, már halott vagy. Iszonyú gyors tempójú játék.
2. Ez a game jobban díjazza azt, ha valaki gyorsan tud mozogni, mintha jól tud lőni. Ha valaki begyakorolja a nyusziugrás, a falon futás és a jetpack kombinációját, ötször gyorsabban tud mozogni, mint egy futó játékos. Ez a legtöbb játékmódban, ahol pontokat lehet gyűjteni, instant győzelmet jelent. Sajnos pl. a bunny-hop technika csöppet sem könnyű és nem is logikus.
3. Tartalom elég kevés van benne. Pl. egy fegyver szintjeit egy óra alatt ki lehet maxolni, rakhatsz rá skint meg két kiegészítőt, és annyi. Hol van ez bármelyik CoD vagy Battlefield több tucatnyi kiegészítőjétől, tuningjától?
4. Akik még játszanak vele, azok mind harcedzett gyilkosok. Nekem kétszáz órám van benne, de rendszeresen előfordul, hogy lehívom a Titánomat, beülök, és fél percen belül cafatokra szedik, míg én megkarcolni is alig tudom az ő robotjukat. Vajon mennyi sikerélménye lehet annak, aki most kezd bele?
Nézd csak meg Benchy vagy Gamesager videóit, kegyetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!