Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mást se vonzanak annyira a...

Mást se vonzanak annyira a játékok már annyira?

Figyelt kérdés
Lehet én égtem ki

2022. dec. 15. 22:07
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
5 éve játszok Xboxon
2022. dec. 15. 22:07
 2/18 anonim ***** válasza:
74%
Egyedül vagy az egész világon vele.
2022. dec. 15. 22:15
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú évek óta társasjátékozok, és soha nem fogom megunni. Igaz, hogy ehhez valós személyek kellenek partnernek. A számítógép lehet unalmas, főleg bizonyos xbox játékok annyira kiszámíthatóak, nem is csodálom, hogy leáldozóban van nekik. Társasjátékból minden héten megtanulhatok egy teljesen újat, és mégsem fogom utolérni az újonnan fejlesztett játékokat.
2022. dec. 15. 23:17
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen időszakok nálam is, de szerintem inkább csak annyi történik, hogy nem olyan játékkal játszol, mint, ami épp érdekelne. Próbálj ki új műfajokat.
2022. dec. 16. 00:24
 5/18 Ruru ***** válasza:
100%
Szerintem nem égtél ki ne viccelj! Ahogy változunk, változik az érdeklődési kör, és lehet nem köt le annyira ,ami teljesen rendben van. Lehet lesz új ami érdekel, lehet ritkábban fogsz játszani. Gyerekként lógtak az akkor menő Nintendon, pedig azok még nagyon alapok voltak , és most hogy írtad, simán berántana egy időre még mindig. Egyszóval nem ugyanazok a dolgok fognak érdekelni egész életedben!
2022. dec. 16. 02:03
 6/18 Ruru ***** válasza:
100%

(*lógtam)

Az előző vagyok persze hozzátenném , ha valakinek végigkíséri az életét a ps vagy az xbox mert örök szerelem azzal sincs semmi baj!

2022. dec. 16. 02:05
 7/18 anonim ***** válasza:
5 év? haha :D Én már 15 éve vagyok az iparban kb (ami szintén nem egy túl nagy szám azokkal szemben pl akik zx spektrumon kezdték), és már engem sem érdekelnek annyira a játékok, de nem azért mert "kinőttem" pusztán csak már szinte mindent láttam, és nem nagyon tudnak újat mutatni. Van 1-2 ami tudott meglepetést okozni, de a legtöbb copy-paste egykaptafás játék.
2022. dec. 16. 14:08
 8/18 anonim ***** válasza:

Lassan 22 éve jatszom, és kiégésnek semmi nyoma.

Mondjuk en nem tolok orrba-szájba minden divatjatekot. Tobbek kozt 2 jatekot toltam 9-9 évet, utobbinal meg minimum 2 hatravan.

2022. dec. 16. 14:27
 9/18 A kérdező kommentje:
Én se játszok sokat van olyan amikor egy hónapig nem játszok
2022. dec. 16. 14:38
 10/18 anonim ***** válasza:
én amikor kezdek kiégni valami újat próbálok ki mindig. PC után jött az xbox360, akkor tök sok exklúzíva volt, meg voltak akkor még konzol only játékok (skate, red dead redemption 1 stb...), akkor ps3 az is tök új világ, ps2 megint új cuccok, nintendo, utána xbox classic bele egy 2 terrás vinyó és 900 db játék packot rá :D Vagy csak a steamemen lévő 850 játékból görgetek valamit... de nagyon nagyon ritkán akadok olyanra ami 1 óránál tovább leköt. Xbox 360on a halo meg Forza volt ami anno tetszett, PS3-on a heavy rain, last of us, beyond two souls, nintendon a mario odessy meg 3dworld, most vettem meg a Zelda Breath of the Wildot mert már annyit hypeolták, kíváncsi leszek, ja meg a Persona 5
2022. dec. 16. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!