Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Lost Ark mennyi jó játék?

A Lost Ark mennyi jó játék?

Figyelt kérdés
Mennyire szórakoztató? Milyen jó minőségű?
2022. dec. 11. 04:27
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Egy haverom elkezdte de viszonylag gyorsan abbahagyta és most World of Warcraftot nosztalgiázik. Én ebből azt szűrtem le, hogy klasszikus MMORPRG-nek nem felel meg.
2022. dec. 11. 07:50
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Jó P2W játék. Ha milliómos vagy akkor jó. Ha nem vagy az akkor sz#psz.
2022. dec. 11. 08:27
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 Mért? Mi fizetős benne?
2022. dec. 11. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Elején MÉG semmi. De ahogy haladsz az endgame cuccok mind azok. Vagy 1 évig farmolsz ha nem akarsz költeni.
2022. dec. 11. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó. ☺️ Bár én már abbahagytam a monoton heti raidek miatt. Bőven van benne 1000-2000 órányi tartalom (95 sziget és egy rakás collectibles, adventurers tome, rapportok). A grafikája nagyon durván jó a többi MMO-hoz képest. Aki szereti a horizontal contentet annak ajánlom. 10/10

Aki raidek miatt kezdene neki annak nem. Kezdőként már nehezen fogsz partykat találni Argostól kezdve, busoztatnod kell, vagy bevesznek, de ahogy rájönnek, hogy nem tudod a mechanikákat már le is állítják a raidet.

Egy másik Lost Ark kérdés alatt írtam a minap rengeteget tippet kezdőknek, olvasd el ha érdekel.

Szerintem megér egy próbát a játék, én nagyon élveztem. ☺️ És tervezek visszatérni, ha lesz új kontinens, de a raidek már annyira nem érdekelnek, túl sok.

2022. dec. 30. 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

Ez alá írtam tippeket, ha úgy döntesz belevágsz mindenképp olvasd végig, az alapokról nagyvonalakban.

2022. dec. 30. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy semmi nem fizetős benne, annyi hogyha gyorsabban akarsz haladni, akkor több karakterrel kell farmolnod, és kb ennyi. 1370-ig az abyssalok aprópénzt adnak. Érdemes matchmakingelni, már sokan Card runokért tolják, simán leegyhitelik a bossokat (sajnos vagy nem sajnos). Régebben, tavasszal ezek az abyssalok nagyon izgalmasak voltak, amikor mindenki kisszintű volt még. Most már csak lefutják hátha kapnak lega kártyákat. Amúgy érdemes YouTube-on beírni a raid nevét amire készülsz bemenni és megnézni egy rövid videót a mechanikákról, ha mégsem lenne egy nagyszintű sem veled. Ezek azt hiszem csak azután lesznek feloldva, ha elérted Vern-t. Addig elég sok kontinensen kell végigmenni. Sorceresst javaslok első karinak lefutni Vern-ig. Csak mert írtó könnyű, és erős is, bármilyen build nélkül. Ha egyszer Vern-ig elviszed, utána az összes további karakteredet (ha akarsz többet) strongholdban Vernbe tudod küldeni, tehát azt már nem kell újra megcsinálni többet. 1370-től kicsit nehezebb lesz, főleg most, hogy mindenki szinte 1 éve tolja, rutinosak az Argosban, Valtanon, Vykason (ezek jönnek sorban 1370 után). Na ezeken már nagyon nehéz mechanikák vannak, és a videók se sokat segítenek, mert úgy se érted meg amíg ki nem próbálod. Deee amúgy ezeket nem is kötelező csinálni, szerintem ha belekezdesz ahogy írtam korábban, NE emiatt kezdj bele.
2022. dec. 30. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!