Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nintendo Switch-en vannak jó...

Nintendo Switch-en vannak jó karácsonyi akciók?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy switchet, nagyon sok játékot kinéztem már rajta és izgatottan várom a karácsonyt, hogy hátha valamelyikre lesz valami jó akció.

Izgatottságomban kérdezem, hogy szoktak egyébként jó dealek lenni? Ti hogy tapasztaljátok? :D Csak ismertebb játékokra vannak akciók, vagy ilyen "noname" darabokra is? Előre is köszi!!

2022. dec. 10. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
A szar jàtékokra igen..,de a nintendot húzó gamekre szinte sohasem pl Mario ..max a régieket adjàk olcsón
2022. dec. 10. 17:20
 2/4 Krisipoke ***** válasza:

Szokott lenni karácsonykor akció, az ismertebb és a kevésbé ismert játékokra is. Ha van konkrétan, ami érdekel, megnézheted pl a www.dekudeals.com oldalon, hogy eddig mennyire volt leárazva, vagy mi volt az eddigi legolcsóbb ára, hogy tudd, mire lehet számítani.

A nagy Nintendo-s címeket, amik fizikailag is kaphatók, pl. Mario, Zelda, Splatoon, Kirby, stb játékok, viszonylag ritkábban szokták leárazni, és 30% kedvezmény alá nem nagyon szoktak menni (azon a ponton sokszor érdemesebb használtan levadászni őket).

2022. dec. 10. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
a legtöbb játék le szokott árazva lenni, és nem csak ünnepekkor, elég sűrűn év közben is. A saját játékait nem szokta leakciózni pl a Zelda meg Mario meg ezek... de minden más szokott, és néha egész jó akciók vannak, és nem csak a rossz játékokra. Javaslom ami tetszik tedd be a kedvencek közé, és látogasd néha meg a nintendo store-t és nézd meg a kedvenceidet, ha valamelyik akciós lesz akkor látni fogod.
2022. dec. 15. 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Bár későn írom, de Nintendo belsős játékokat is akciózzák de csak 7000 helyett 5000yenre (vagy 60helyett 40 dollárra) jó külsős játékokra is már több akció van nem csak a szarokra, például egész olcsón vettem meg a Crysis 1-2-3mat és a Skyrimet, disgaea5 öt nagyobb akcióban.

Nekem több régióban van accountom, feltöltő kártya kódokkal töltöm fel (pl playasia de sok helyen lehet venni neten)

2023. jan. 5. 15:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!