Nintendo Switch-en vannak jó karácsonyi akciók?
Nemrég vettem egy switchet, nagyon sok játékot kinéztem már rajta és izgatottan várom a karácsonyt, hogy hátha valamelyikre lesz valami jó akció.
Izgatottságomban kérdezem, hogy szoktak egyébként jó dealek lenni? Ti hogy tapasztaljátok? :D Csak ismertebb játékokra vannak akciók, vagy ilyen "noname" darabokra is? Előre is köszi!!
Szokott lenni karácsonykor akció, az ismertebb és a kevésbé ismert játékokra is. Ha van konkrétan, ami érdekel, megnézheted pl a www.dekudeals.com oldalon, hogy eddig mennyire volt leárazva, vagy mi volt az eddigi legolcsóbb ára, hogy tudd, mire lehet számítani.
A nagy Nintendo-s címeket, amik fizikailag is kaphatók, pl. Mario, Zelda, Splatoon, Kirby, stb játékok, viszonylag ritkábban szokták leárazni, és 30% kedvezmény alá nem nagyon szoktak menni (azon a ponton sokszor érdemesebb használtan levadászni őket).
Bár későn írom, de Nintendo belsős játékokat is akciózzák de csak 7000 helyett 5000yenre (vagy 60helyett 40 dollárra) jó külsős játékokra is már több akció van nem csak a szarokra, például egész olcsón vettem meg a Crysis 1-2-3mat és a Skyrimet, disgaea5 öt nagyobb akcióban.
Nekem több régióban van accountom, feltöltő kártya kódokkal töltöm fel (pl playasia de sok helyen lehet venni neten)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!