Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mikor nőtted ki a ,, ragelést...

Mikor nőtted ki a ,, ragelést ,, videojátékok közben?

Figyelt kérdés
Néha most is eldurrantok egy-két káromkodást, aztán nyomom tovább a játékot, de ez a 8 éves szintű hiszti, amit felnőtt emberek is képesek lenyávogni, mikor nem sikerül a játék, ez elég szánalmas.hu
2022. dec. 9. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát káromkodni én is káromkodtam már nem 1x és még káromkodok is ha épp úgy hozza a helyzet. De "8 éves szintü hiszti" sose volt nálam. Alapvetően ilyen téren elég nyugodt/passzív természet vagyok. Még ha 1 souls-like játék fel is húz idegileg, elmondok pár szítokszót és folytatom tovább. xD
2022. dec. 9. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
pár hónapja földhöz baxtam egy széchenyi 2020-as zseblámpát mert nem sikerült egy side quest, darabokra tört... mondjuk már alapból is ideges voltam
2022. dec. 9. 23:19
 3/7 TR75 ***** válasza:
Nos, te már akkor most felnőtt vagy, megkomolyodtál, bizony ez az érettség egyes számú jele.
2022. dec. 9. 23:27
 4/7 A kérdező kommentje:
legalább nem hisztizek egy játék miatt 30 évesen, mint te xD
2022. dec. 9. 23:59
 5/7 TR75 ***** válasza:
Valóban. Erre nem is gondoltam.
2022. dec. 10. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Amióta leszoktam a PvP orientált online játékokról.
2022. dec. 10. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Amióta nem online játszok idegenekkel, akik csalnak meg direkt kiszúrnak a gyengébbel.
2022. dec. 10. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!