Most tényleg kihagyták az eu szerverek egyesítését a Diablo Immortálban?
Az ázsiai, észak és dél-amerikai szervereket egyesítik/egyesítették, az eu szerverekkel mi lesz?
De van mit egyesíteni, fél órát várok 1 raidre a partyfinder mindig üres. Angiris Council-on vagyok.
És nincs igazad, dél-amerikai szerverből van 19, ázsiai japánból 12, ázsiai kóreaiból 16, EU szerverből 47, amiből 29 angol nyelvű.
#2 47 EU szerver, mi? Oké, ezesetben van 77 amerikai szerver. Ugye, mennyi értelme van összevonni több régiót?
Értelemszerűen a Blizzard nem érzi úgy, hogy szükséges az EU szervereket összevonni. Ha neked ez nem tetszik, akkor javaslom olyan fórumon sírjál miatta, ahol esetleg látják is. Ha jól tudom a server transfert is nemrég sírta ki a közösség, szóval.. hajrá, könyneket elől.
Most olvastam, akit esetleg érdekel...
"Hey everyone,
I see a few folks on here inquiring about server merges for EU servers. The list we communicated today is the first round of server merges. We will continue to monitor server populations in all regions and plan to initiate additional server merges based on these populations in the future. Once we have firm dates of when additional server merges will occur, I'll be sure to communicate this with the community."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!