Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most tényleg kihagyták az eu...

Most tényleg kihagyták az eu szerverek egyesítését a Diablo Immortálban?

Figyelt kérdés

Az ázsiai, észak és dél-amerikai szervereket egyesítik/egyesítették, az eu szerverekkel mi lesz?

[link]

2022. okt. 28. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Nem egyesítik AZ észak-, dél-amerikai és ázsiai szervereket. NÉHÁNYAT egyesítenek belőlük. EU szerverből eleve nincs sok, azokon nincs mit egyesíteni.
2022. okt. 28. 15:10
 2/6 A kérdező kommentje:

De van mit egyesíteni, fél órát várok 1 raidre a partyfinder mindig üres. Angiris Council-on vagyok.

És nincs igazad, dél-amerikai szerverből van 19, ázsiai japánból 12, ázsiai kóreaiból 16, EU szerverből 47, amiből 29 angol nyelvű.

2022. okt. 28. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Mit vársz 1 ótvar játéktól ami p2w? Lesz#rják azokat a szervereket amikkel nem éri meg foglalkozni.
2022. okt. 28. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

#2 47 EU szerver, mi? Oké, ezesetben van 77 amerikai szerver. Ugye, mennyi értelme van összevonni több régiót?

Értelemszerűen a Blizzard nem érzi úgy, hogy szükséges az EU szervereket összevonni. Ha neked ez nem tetszik, akkor javaslom olyan fórumon sírjál miatta, ahol esetleg látják is. Ha jól tudom a server transfert is nemrég sírta ki a közösség, szóval.. hajrá, könyneket elől.

2022. okt. 28. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Engem pont hidegen hagy hogy összevonják-e vagy sem. Csak azt mondtam ahol NINCS elég bevételük, ott nem fognak energiát pazarolni. Amerikába nyilván ezerszer többen költenek a játékra mint nálunk EU-ba.
2022. okt. 28. 19:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Most olvastam, akit esetleg érdekel...

"Hey everyone,

I see a few folks on here inquiring about server merges for EU servers. The list we communicated today is the first round of server merges. We will continue to monitor server populations in all regions and plan to initiate additional server merges based on these populations in the future. Once we have firm dates of when additional server merges will occur, I'll be sure to communicate this with the community."

2022. nov. 3. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!