Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo 2-ben a varázslónőnek...

Diablo 2-ben a varázslónőnek milyen fegyvert érdemes használni és melyik mágiát kell fejleszteni?

Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok.

2022. júl. 31. 15:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy single vagy multi. Mindkét mód külön buildet igényel.

Fegyverből vagy valami kétkezes staff vagy egy wand és egy pajzs.

Mágiából pedig asszem 3 fajta van: villám, tűz, jég. Na most a sorcival az a probléma, hogy nightmare és hell fokozatokon megjelennek a ressistes ellenfelek. Pl.: Fire ressist, cold ressist stb. Ezért nem érdemes csak egy ágat húzni. Sőt. Hell fokozaton az Act 4 ben már van olyan ellenfél aki ressistes a fire, cold, lightning skillekre.

Ha kezdő vagy akkor a Druida, Paladin, Barbár kasztokat tudnám javasolni. Azokhoz nem kell előzetes tudás. Ha valaki sorcival játszik akkor nem árt tudnia a játék felépítését és ismerni, hogy melyik ellenfél milyen.

De ha mégis maradnál a sorcerernél akkor itt van pár build ami egesz jó:

[link]

[link]

[link]

(Talán ez a legjobb mert itt használsz cold és fire skilleket is.)

2022. júl. 31. 16:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. júl. 31. 17:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés, a Barbárnak vagy a Druidának milyen fegyver összeállítást ajánlatos beállíttatni?
2022. aug. 1. 17:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Nos ez attól függ milyen irányba szeretnél "szakosodni".

Barbár: itt általában a whirlwind build a nyerő. A whirlwind a barbár egyik 30 as szinten tanulható skillje. Konkrétan végig lehet vele pörögni a mappon. Emlékszem még anno a régi D2 ben nagyon elterjedt volt ez a build. Pvp ben persze sz*rt sem ér, de monsterek ellen nagyon jó. A fegyver összeállítás pedig itt 2 balta vagy 2 kard. Esetleg 1 balta, 1 kard. Attól függ, hogy jön ki a nagy sebzés. Lehetőleg "very fast attack speed" es fegyverek legyenek, de ugye ez is attól függ. Nagy sebzéssel a fast vagy a normal attack speedes fegyók is jók.

Druida: itt 2 irányba érdemes szakosodni. Az egyik az alakváltós a másik az elemental druida. Elementálnál szinte teljesen mindegy a fegyver mert a skilljeid és a farkasaid, medvéd, hollóid fognak sebezni. Alakváltósnál pedig 1 balta/kard/buzogány + pajzs. Itt a lényeg, hogy a farkasemberré változós skillt kell kimaxolni. Legalábbis többek között, de ez lesz a legfontosabb. A fegyvered mindenképp very fast attack speedes legyen mert ennél a buildnél akkor vagy jó ha farkasember formában nagyon gyorsakat tudsz ütni. Linkelek be buildet. Ott le lesz írva ezekről minden.

[link]

[link]

[link]

2022. aug. 1. 17:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Most a Barbáron gondolkozok.
2022. aug. 1. 17:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Mégy annyi, hogy Barbárnál menyire gyúrjak a Mana pontra?
2022. aug. 1. 17:39
 7/12 anonim ***** válasza:

Semennyire. Az elején pakolj rá pár pontot aztán annyi.

Amúgy kb így jön a sorrend:

Strenght

Dexterity

Vitality

Energy

2022. aug. 1. 17:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Na akkor azt hiszem ideje alászállni a pokolba.
2022. aug. 1. 17:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Én kezdőként sorcererral vittem végig, legnehezebb szinten is, persze videókat néztem. Sorcerer a legjobb a teleport miatt. Tudom ajánlani kezdőknek is. Meteorb buildet használtam, mint frozen orb, fireball, teleport, meteor. A mindenre immunist a telekinesis legyőzi, meg a mercenary. Felszerelés: shako, oculus, skin of the vipermagi, magefist, spirit shield, mercnek andariel visage, durielshell, insight. Lazán a legjob.
2022. aug. 2. 11:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Kezdőknek a paladin való.
2022. aug. 2. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!