Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Lost Ark nagyon P2W?

A Lost Ark nagyon P2W?

Figyelt kérdés
Olyan pay to win mint a Black Desert Online, hogy mindent lehet kapni, bővíteni pénzért, vagy olyan mint a Path of Exile, hogy csak skineket, cosmetics-et stb.-t árulnak pénzért?

2022. aug. 12. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Black Desert Online sem annyira p2w. Mindent el tudsz érni pénz nélkül is. Nyilván így több idődbe fog telni de meglehet oldani mindent pénz nélkül.

De visszatértve. Lost Ark-ra én inkább az Star Wars: The Old Republic-et használnám viszonyítási példának. Early game még jó benne, DE mid-late-re elengedhetetlen hogy költs, különben b#szhatod...

2022. aug. 12. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, sokkal alssabban tudsz fejlődni ha nem fizetsz.
2022. aug. 12. 22:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor el se kezdem, maradok a Diablo II-nél.
2022. aug. 13. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
A játék végén (tier 3) elég erőteljesen p2w vagy napi 8-10 óra farmolásra nyugodtan számíthatsz, egyébként finoman szólva úgy belassul hogy nem éri meg.
2022. aug. 15. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Már rég abbahagytam (még a bohóc előtt), de szerintem gyorsan lehetett haladni. A main karim egész 1505-ig húztam. 1 ft-ot sem költöttem. Rengeteg event volt, annyi matit lehetett kivenni konkrétan, hogy nehezen fogyott el.

Majd újra le fogom tölteni ha bent lesz Rowen vagy Elgacia, nekem a horizontal content és a szigetezések sokkal jobban tetszettek a játékban, mint a végtelen farm és a végtelen raidek. Valtan, Vykas meg ezek is elég izgalmasak voltak elsőre, minden héten megcsinálni az too much, és nagyon sok a toxic emberke. Épp ezért is hagytam abba, amíg nincs új continent, többet nem szeretnék raidezni.

2022. nov. 2. 08:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy az elsőnek nincs igaza, mert már rég behozták hogy tier1-tier2-ben 100% siker a honing, vagyis egész 1325-ig úgy jutsz el (altkarikkal is, ha csinálsz), hogy nem tudsz failelni honingban. Utána is már 10%-al több, vagyis nagyon gyorsan lehet fejlődni. Az abyssáloknál, amik goldot adnak, mindig akadnak nagy színtűek matchmakingben is (cardrunokért tolják le), freeben lehozzák neked. Tier3 abyssoknál a szobákban lehet találni free carryt. Argost 1000 goldért carryzik le. Már szerintem Valtanra is találni afk carryt. Elég gyorsan lehet húzni a karikat, ha akarod. Egyáltalán nem P2W. Épp a blue crystal ára van nagyon megszaladva, szóval a pheon az nagy gond, már lehet azóta arra is kitaláltak valamit, mert sírtak sokan a Twitteren, nem tudom, mert 2 hónapja nem léptem be.
2022. nov. 2. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!