Olyan pay to win mint a Black Desert Online, hogy mindent lehet kapni, bővíteni pénzért, vagy olyan mint a Path of Exile, hogy csak skineket, cosmetics-et stb.-t árulnak pénzért?
Black Desert Online sem annyira p2w. Mindent el tudsz érni pénz nélkül is. Nyilván így több idődbe fog telni de meglehet oldani mindent pénz nélkül.
De visszatértve. Lost Ark-ra én inkább az Star Wars: The Old Republic-et használnám viszonyítási példának. Early game még jó benne, DE mid-late-re elengedhetetlen hogy költs, különben b#szhatod...
2022. aug. 12. 17:42
2/6 anonim válasza:
Mondjuk úgy, sokkal alssabban tudsz fejlődni ha nem fizetsz.
2022. aug. 12. 22:21
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor el se kezdem, maradok a Diablo II-nél.
2022. aug. 13. 15:39
4/6 anonim válasza:
A játék végén (tier 3) elég erőteljesen p2w vagy napi 8-10 óra farmolásra nyugodtan számíthatsz, egyébként finoman szólva úgy belassul hogy nem éri meg.
2022. aug. 15. 19:51
5/6 anonim válasza:
Már rég abbahagytam (még a bohóc előtt), de szerintem gyorsan lehetett haladni. A main karim egész 1505-ig húztam. 1 ft-ot sem költöttem. Rengeteg event volt, annyi matit lehetett kivenni konkrétan, hogy nehezen fogyott el.
Majd újra le fogom tölteni ha bent lesz Rowen vagy Elgacia, nekem a horizontal content és a szigetezések sokkal jobban tetszettek a játékban, mint a végtelen farm és a végtelen raidek. Valtan, Vykas meg ezek is elég izgalmasak voltak elsőre, minden héten megcsinálni az too much, és nagyon sok a toxic emberke. Épp ezért is hagytam abba, amíg nincs új continent, többet nem szeretnék raidezni.
2022. nov. 2. 08:08
6/6 anonim válasza:
Amúgy az elsőnek nincs igaza, mert már rég behozták hogy tier1-tier2-ben 100% siker a honing, vagyis egész 1325-ig úgy jutsz el (altkarikkal is, ha csinálsz), hogy nem tudsz failelni honingban. Utána is már 10%-al több, vagyis nagyon gyorsan lehet fejlődni. Az abyssáloknál, amik goldot adnak, mindig akadnak nagy színtűek matchmakingben is (cardrunokért tolják le), freeben lehozzák neked. Tier3 abyssoknál a szobákban lehet találni free carryt. Argost 1000 goldért carryzik le. Már szerintem Valtanra is találni afk carryt. Elég gyorsan lehet húzni a karikat, ha akarod. Egyáltalán nem P2W. Épp a blue crystal ára van nagyon megszaladva, szóval a pheon az nagy gond, már lehet azóta arra is kitaláltak valamit, mert sírtak sokan a Twitteren, nem tudom, mert 2 hónapja nem léptem be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!