Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lost Ark - Ha befejeztem az...

Lost Ark - Ha befejeztem az utolsó kontinenst, akkor mehet az uninstall?

Figyelt kérdés
Eljutottam az utolsó kontinensre (direkt nem írtam hogy Punika - pedig ez a neve). A storynak vége. A szigetek közül amelyik nem adventure Island, már mind benéztem. Engem a PvP hidegen hagy. Az abyssal dungeon nem érdekel - mivel solo player vagyok és nincs csapatom, ezért fölösleges vele húzni az időt. 1300 item level - innen geart húzni kb időpocsékolás lenne, nevetségesen alacsony a % rajta. Kiskarit pedig nem gyártok csak erre (nem fogok napi 12 órát játszani már bocs). Szóval ha így állok, mehet az uninstall?

2022. márc. 15. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, mehet, a leírásod alapján, neked nem való az MMO műfaj.
2022. márc. 20. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Ez kb. olyan mint lezuhanyozni, enni, felöltözni, autót mosni, megtankolni, elvezetni a koncert helyszínére, hogy aztán ne menj be, hanem hazamenj.
2022. márc. 21. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyébként hiába vannak ismerőseim Abyss-ra, nem mindenki ér rá ugyanakkor, van pedig aki lenyomja már a hét elején, hogy le legyen tudva, és nem tud bejönni. Ezért a legtöbbször randomokkal megyek, néha bénák, de mindig sikerül lenyomni a hetit.
2022. márc. 21. 13:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem hagytam abba még. 1345-nél tartok, továbbra is kiskari nélkül. Csak azért írom ezt, mert vannak akik tömegesen gyártják azokat, hogy küldözgessék maguknak a matit, vagy eladják jó sok goldért. Igazából amit küldikre kaptam, azt elhasználtam, minden nap 2 chaos és 2 guardian raid, amit kapok hozzáteszem és fejlesztgetem a kis karakteremet. Most éppen a mokokókat gyűjtöm és az adventurers tomet húzom minél nagyobb %-ra. Nekem amúgy rájöttem, hogy még mindig van egy főküldim is, a Kadan-os, baromi hosszú de lassanként haladok vele. A tier 3 abyss egyébként nem volt vészes, végül rávettem magam és megcsináltam első próbálkozásra. A level 4 utolsó 2 szintjét a víz alattit viszont továbbra se csináltam meg, szerintem nem is fogom, hogy az mekkora baromság te jó ég. A játékosok még rosszabbak és mindenki károg mindenkire, mikor jön egy wipe. Hiába ez az egyik küldim is ami még nincs meg, de nem fogok oda belépni. Ti hogy haladtok?
2022. márc. 22. 04:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy a 25% meg 30%-ot még mindig nevetségesnek tartom, rohadtul elveszi a kedvem hogy 4 vagy 5-ször nem sikerül sorozatban fejleszteni, és elmegy a mati a semmire. 1370-ig lehetne úgy, mint a tier1 és 2-ben hogy 40%-on végződjön. Úgy még azok is időben elérnék a legendary geart akik nem funnelelik a matit meg a goldot maguknak.
2022. márc. 22. 04:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!