Megvárod egy játéknál az akciót, vagy megveszed
teljesen áron, ha éppen annyira szeretnéd?
Figyelt kérdés
Vannak játékok, amiket 2-3 havonta rendszeresen leáraznak.
Ha mondjuk lemaradtál ilyen akcióról, akkor kifizetsz akár 40 eurót, ahelyett, hogy várnál mondjuk 3 hónapot 50-75%-os kedvezményre?
2022. okt. 16. 21:02
A kérdező szavazást indított:
Szinte mindig megvárom az akciót
Néha megveszem teljes áron is
Nem várok akciókra
15 szavazat
1/9 anonim válasza:
Szinte mindig csak akció alatt. Ha kell fél évet is várok. Nem mindegy hogy 60 euró vagy csak 10-15(pláne a mostani árfolyam mellett). 1-2 Játékot vettem csak Steam-en teljes áron eddig.
2022. okt. 16. 21:25
2/9 anonim válasza:
Bár jól keresek, most már nem veszek premierkor játékot. Jobb helye lesz annak a pénznek ennivalóba, vagy fűtőanyagba fektetve... :(
2022. okt. 16. 22:30
3/9 anonim válasza:
Soha egy fillért sem adtam ki játékra. Nekem tökéletesen megfelelnek az ingyenesek.
2022. okt. 16. 23:53
4/9 anonim válasza:
Utoljára teljesáron 2013-ban vettem játékot. Már akkor se volt olcsó, de azóta nagyon elszálltak az árak, mind az árfolyam miatt, de az eurós árak is felmentek. Így csak akcióban veszek bármit is.
2022. okt. 17. 09:48
5/9 anonim válasza:
Én, mint rendszeres humble bundle előfizető, van 20%-os akcióm bármire (megadott mennyiségben persze), szóval ha nekem tetszik egy játék, nem fogok rá hónapokat várni "na talán majd a jövő héten akciós lesz". Ha olyan a játék, hogy érdekel, megveszem, megtehetem. Ha annyira nem érdekel, csak felkeltette a figyelmemet, akkor viszont kivárom, mert úgyis van másik ezer játék amivel játszhatok addig.
2022. okt. 17. 10:11
6/9 A kérdező kommentje:
Én is csak akciósokat vettem eddig 99%.
Mostanában azonban el kezdett zavarni, hogy várni, figyelni kell az akciót, és erre energiám megy el.
Az új MW2 pl. nagyon el kezdett érdekelni, de mikorra lesz ez leakciózva? Új áron viszont brutál ára van, mégis szerintem inkább megveszem, aztán letudtam.
Nyilván én sem tehetem meg sajnos ezt minden játékkal.
2022. okt. 17. 13:39
7/9 anonim válasza:
két eset van:
1. KELL a játék, megveszem akár 0day 80-ért is
2. megvárom hátha akciós lesz
amit te kérdezel: ha mindig leárazzák, akkor megvárom
2022. okt. 18. 07:12
8/9 anonim válasza:
#6 nekem ez könnyebb psprices.com
emailt kapok ha valami akciós
bár mintha a steamen is lenne ilyen
2022. okt. 18. 07:14
9/9 anonim válasza:
A torrenthuszárok csak single játékban gondolkodnak, de ugye létezik multiplayer is a világon, azt pedig meg kell venni eredetiben. Mégpedig premierkor, mert egy-két év múlva már a kutya sem fog játszani vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!