Mennyi esély van rá, hogy visszaszerezzem a PlayStation profilomat, ha pár éve az e-mail címem is át írták?
Figyelt kérdés
Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy pár évvel ezelőtt eladtam ps4 konzolomat amiről nem jelentkeztem így, minden adatot át írva (beleértve e-mailt is) használják. Meg tudtam nekik írni, hogy milyen e-mail címről történt a regisztráció, milyen felhasználónevet használtam, mi volt akkor a telefonszámom. Viszont születési dátumra mást állítottam be akkoriban a korhatár miatt. Nem emlékszem arra mit adtam meg. Járt más is így? Hogy sikerült megoldani ha sikerült?
Illetve a dolgot mennyire nehezíti, hogy az szlovák profil volt? Személyim megmaradt szlováknak, viszont a telefonszámom amit akkor használtam, már nincs. De le tudtam nekik írni az akkor számomat is.
2022. okt. 14. 15:12
12/12 A kérdező kommentje:
Sikerült igen, és 106 ezer forint értékben vett rá játékokat. Pont egy nappal előtte Miles moralest :D
2022. okt. 16. 09:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!