A Witcher 3 melyik kiadásában vannak extra cuccok?
Figyelt kérdés
Nekem a GOTY edition van meg XOne S-re, és ahhoz semmi sem járt. A sima Witcher 3 kiadáshoz járnak az extrák? Illetve még egy kérdés: Fut a Cyberpunk 2077 a One S-en?2022. okt. 12. 06:58
11/11 anonim válasza:
Hopp elfelejtettem a Cyberpunk kérdést: futni fut de elég gyatrán. Sokat javítottak rajta a patchekkel, mindenképpen frissítsd le Xbox Liveról, mert az alapverzió kb játszhatatlan. Itt nézegethetsz összehasonlítást https://www.youtube.com/watch?v=639wM16i6_4 A játék több frissítést nem fog kapni és DLCt sem egyáltalán Xbox One / PS4 konzolokon.
Én személy szerint nem javasolnám a játékot régi konzolokon, a fejlesztők egyetlen lehetősége a javításra az volt, hogy a még amúgy is gyenge grafikát és forgalmat visszavették. Régi konzolokon egy szellemváros az egész, alig egy két ember lézeng itt ott. Ha nagyon szeretnél vele játszani akkor egy Series S konzol szerintem elérhető árban van csak annyi, hogy az digitális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!