Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit jelent az alábbi részlet?

Mit jelent az alábbi részlet?

Figyelt kérdés

A The Witcher 3: Wild Hunt alapjátékban nem sokkal a Vad Falkával előtti csatánál van egy olyan rész, ahol Triss és Yennefer Geraltot egy szobába hívják, ahol elkezdenek csókolózni, lebilincselik Geraltot és ott hagyják.

Néztem több videóst, de másnak nem volt ilyen jelenete. Nekem miért van? A Blood and Wine végének milyen befejezése lesz ezzel a jelenettel?

Előre is köszönöm!

2022. máj. 5. 01:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg mindkét csajjal kavarni akartál és ez lett az eredménye.
2022. máj. 5. 07:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor van amikor egyszerre kétfele csapod/csaptad a szelet.

*SPOILER*

Elmentél dzsinn vadászatra és azt mondtad yennefernek hogy te is szereted a varázslat megszűnése után is. Közben Triss se ment el a hajóval, mert neki is vadul udvaroltál. Mivel egyszerre két lánynak udvarolsz, hát elég egyértelmű hogy kicsit bosszút állnak ;)

2022. máj. 5. 07:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. A Blood and Wine befejezésnél ki fog várni a házban ezzel a történettel.
2022. máj. 5. 08:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Vagy Ciri vagy Dandelion. De asszem van,hogy senki.

Attól függ, hogy viszed végig a főküldetést.

2022. máj. 5. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha csak az egyikre fókuszáltál volna, akkor vagy Triss vagy Yen. Ebben az esetben egyik sem. Viszont ha az alapjátékban úgy alakulna, hogy Ciri sem tud ott lenni, akkor fogalmam sincs. Én mindig csak egyre specializálódtam, pedig sokszor játszottam újra az alapjátékot a dlckkel együtt.
2022. máj. 5. 13:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Az alap játékban Ciri Witcher lett nálam.

Megkérdezhetem, hogy kit választottál? Triss vagy Yennefer a jobb választás Geraltnak?

2022. máj. 5. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 Az egyéni döntésen múlik, igazából szerintem nem számít. Először nem ismertem a witcher világát, akkor a hárommal játszottam először. Yen kedvesnek tűnt és vele jöttem össze. Aztán megvettem és kijátszottam az első kettőt, majd kiolvastam a könyveket és megjelent ugye a sorozat. Ezekkel együtt már ki nem állhatom Yennefert és nagyon nárcisztikus személynek gondolom:D Triss közelebb áll hozzám, külsőre amúgy is inkább rá hasonlítottam, így utána már vele kerültem mindig romantikus kapcsolatba. Persze volt Shani, Keira és Skelligén az a nő, akivel egy küldetés során harcoltam, a kurtizánok... :D De ők ugyebár nem számítanak.
2022. máj. 5. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!