Steam-en hogyan szerezhetem meg?
Figyelt kérdés
Steam-en a The Witcher 3: Wild Hunt játékban megszerezhetem a "Az út végére értél. Fejezd be a játékot „Halálfutam” fokozaton." teljesítményt, ha az egész játékot Kard és Legenda szinten játszom, majd a végén váltom át Halálfutam nehézségre?
Előre is köszönöm!
2022. máj. 11. 12:29
1/7 anonim válasza:
50-50% esélyed van. De személy szerint erősen kétlem. Mert ugye rendszer jegyzi a nehézségi szintet mikor achievment-et oldasz fel játék közben. Szóval személy szerint kétlem hogy ez működne, de próbáld meg hátha... :)
2/7 anonim válasza:
Emiatt bánom, hogy nekem gogon van meg. Ott elég gagyi achik vannak.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
Gog-on milyen achik vannak?
2022. máj. 11. 13:33
4/7 anonim válasza:
Ha egyszer is átváltasz nehézséget, azt megjegyzi és aszerint adja majd az achievmentet a végén, mert nem tudja a program megmondani mennyi ideig mentél pl könnyű módon és mennyire fontos vagy nem fontos részt léptél át úgy. Én személy szerint a Halálfutamot new game +ban csináltam meg, mert akkor már startkor nálad vannak a potik, ami sokat számít. Mondjuk az is acélos volt hogy a komplett 2 DLC-t kivittem az alap sztori főellensége előtt, volt egy laza 15 szint köztünk, nem élt sokáig :D
5/7 anonim válasza:
Hát a gog tele van secret achival. Szóval nem tudom, mert nem írja le, amíg nem oldom fel, csak azt látom hány darab van. De ha meg nem tudom mit takar, azt sem tudom mit csináljak, hogy feloldjam, ördögi kör :D
6/7 anonim válasza:
Csak úgy, ha az elejétől az adott nehézségi szinttel kezdesz, és soha nem váltasz könnyebb nehézségre az egész játék során.
7/7 anonim válasza:
GoG-on is pont azok a teljesítmények vannak, amik Steamen, rejtve meg jellemzően azért vannak, mert s sztorihoz kapcsolódik és spoileres. Ez mondjuk pont nem volt rejtett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!