Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gamer kormánnyal realisztikus...

Gamer kormánnyal realisztikus lenne a kormányzás? Olyan, mint igazából egy igazi autót kormányozni?

Figyelt kérdés

2022. aug. 16. 21:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%

Tegyük föl, hogy valóban van jogosítványod, és vezetsz is.

Ezekután érthetetlen, ha a játék "valódiság élményére" vagy kíváncsi. :O

2022. szept. 8. 10:11
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem tegyük fel, hanem tényleg van. Bár kocsim már egy éve nincs. Miért lenne érthetetlen?
2022. szept. 8. 10:37
 13/21 anonim ***** válasza:
Mert akkor tudnod kellene hogy mennyire nem hasonlit a jatek kormany a valodi auto vezetesehez.
2022. szept. 8. 10:48
 14/21 A kérdező kommentje:
De honnan tudnám, ha játék kormányt nem használtam még????
2022. szept. 8. 12:05
 15/21 anonim ***** válasza:
38%

Mert kb onmagat adja.

A gyerekkori jatek traktorod mennyiben hasonlit egy valodi jarmuhoz???

Nem hiszem el hogy a kerdes egyaltalan felmerult.

2022. szept. 8. 12:34
 16/21 anonim ***** válasza:

#15 az a baj le vagy ragadva a 20 ezres kormányoknál amik tényleg lószart nem érnek. De egy komolyabb felszereléssel azért elég komolyan megközelíthető a valódi érzés. MEGKÖZELÍTHETŐ, nem pedig LEMÁSOLHATÓ.

DE pontosan ebből látszik hogy még nem használtál egy komolyabb szimulátorfelszerelést sem, és így próbálsz okoskodni.

2022. szept. 8. 13:12
 17/21 anonim ***** válasza:
A kerdezo gamer kormanyrol beszel, nem fel szobanyi szimulator berendezesrol.
2022. szept. 8. 13:28
 18/21 A kérdező kommentje:
Se nem 20 ezres kormányra gondoltam, se nem fél szobányi berendezésre, hanem egy nem gagyi, jó minőségű, de mégse milliós összegű kormányra. De akkor se értem, hogy mit kell kötekedni... Most ha egyszer nem használtam még ilyet, akkor honnan kéne tudnom? Gondoltam, megkérdezem itt, ha már erre van az oldal... De nem bazdmeg, hiába teszek fel egy normális kérdést, már le vagyok baszva, hogy mi az, hogy nem tudom... ha tudnám, akkor nem kérdezném, istenem.
2022. szept. 8. 15:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Kérdező. Használtan nézz Logitech G27-et. Nekem is olyan van. Nagyon jó kormány, főleg manuális váltóval. Jó a fogása, a force feedback is tetszik.

De esetleg későbbi szériákat is nézhetsz, illetve Thrustmaster márka is jó.

2022. szept. 8. 15:07
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2022. szept. 8. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!