Milyen multiplayer, open world, harc nélküli játékok
vannak realisztikus grafikával?
Figyelt kérdés
Egyetlen ilyen játék, amit ismerek az a Star Stable Online. Magát a játékot nagyon szeretem, mert óriási a világ, oda megyek, ahova akarok, fősztori is van, rendszeresen kap frissítést a játék, a karakterünket is személyre lehet szabni, stb. Már rég keresek hasonló játékot, de sosem találtam egyet sem. A hasonló alatt pedig egyáltalán nem arra gondolok, hogy legyen lányos vagy lovas, szimplán csak a játék típusára.
Háááát a harc nélküliség eléggé megfogja a dolgot. Meg a realisztikus grafika is.
Merthogy vannak rajzfilmszeű játékok ahol farmot cisnálhatsz meg halászgathatsz és más játékosok is ezt csinálják melletted, kereskedhettek stb, és 0 harc van benne.. de ez ugye rajzfilmszerű.
Esetleg Eve Online vagy Second Life. Ezek tulajdonképpen élet-szimulátorok, lényegében ha lenne egy erős VR támogatása akkor azt tudná, amit Zuckenberg megálmodott Metaverzum néven. Mondjuk a grafika itt sem olyan iszonyatosan jó.
Általában az MMORPG-k grafikája nem annyira erős, hogy minél több gépen elfuthasson.
Esetleg No Man's sky. Az amolyan űr-bányász szimulátor, erőforrás-management, felfedezős cucc, ha jól tudom multiplayer és ha van is benne valamennyi harc, elsősorban nem arról szól.
2022. aug. 16. 14:51
2/18 anonim válasza:
Ezen feltételekkel egyet sem fogsz találni. Ahol nincs harc az unalmas, ami unalmas azzal pedig nem játszik a nép. Ha pedig a nép nem játszik becsödőlnek, szóval nem igazán fogsz ilyet találni.
2022. aug. 16. 17:28
3/18 A kérdező kommentje:
#2 Fura, mert számomra pont az akciódús játékok az unalmasak, pedig évekig nagyon szerettem őket. Egyszerűen csak beleuntam, hogy minden játék arról szól, hogy ki kell nyírni másokat. Valami nyugisabbra vágyom, dehát érthető módon így 7 év után, majdnem felnőttként már nem szórakoztat annyira egy lovas játék, mint kisebb koromban.
2022. aug. 16. 17:54
4/18 anonim válasza:
A survivor játékok között keresgélj, de szerintem a realisztikus grafikáról mondj le.
Pl egy Don't starve together baromi izgalmas tud lenni. Igaz, vannak benne lények amik ellen.. hát.. túl kell élni, ha nem is legyőzni:D de ettől mg bőven nem ez lesz a fókuszban.
2022. aug. 16. 18:54
5/18 A kérdező kommentje:
#4 Játszottam már sok órát a Don't Starve Together-rel, de szinte mindig éhenhaltam. Egyedül akkor éltem túl, ha másokhoz csatlakoztam multiplayerben, akik adtak nekem kaját. :D Nem véletlen nem vagyok oda az ilyen túlélős játékokért (mindig meghalok). Ezek szerint csak velem (meg a skilljeimmel) van a baj.
2022. aug. 16. 21:13
6/18 anonim válasza:
Nem, nem veled van a baj, az a játék b*szott nehéz:D
2022. aug. 16. 21:36
7/18 anonim válasza:
a Don't Starve 1 jó játék, csak türelem és némi stratégiai tudás kell hozzá. Nekem most a 100. nap elérése a cél, habár eddigi rekordom csak 82 nap volt mielőtt meghaltam. :S De amúgy igen, eléggé Souls-Like a játék, szóval nem te vagy béna kedves kérdező. A játék az ami néha nagyon be tud szívatni.
2022. aug. 16. 22:27
8/18 anonim válasza:
Ez nem multiplayer, de Sims. :D Igaz, a 4 az nem is open world, de a 3 az az.
2022. aug. 16. 22:39
9/18 A kérdező kommentje:
#8 Szoktam nagy néha Simsezni (4-essel), csak hamar megunom. :/ Pedig maga a játék tök jó, bár először pl. azért hagytam abba vagy egy évre, mert ott is lényegében a halál szélére került a karakterem, egyszerűen nem bírtam munkába járatni és mellette még az éhségszintjét, energiáját, kedvét stb. szinten tartani. Semmi érzékem a videójátékokhoz, pedig akkor sokkal jobban tudnám őket élvezni, ha nem lennék ilyen béna hozzájuk. Szerintem jobb ha maradok a sorozatnézésnél. xD
2022. aug. 16. 23:40
10/18 anonim válasza:
Ha minimális harcot nézem, akkor Stardew Valley, lehet barátokkal is játszani multiban, egyébként farmot nevelgetsz.
A baj ott van, hogy szinte minden játékban van harc, mert a legyőzött ellenfélből esik XY alapanyag amivel ezt meg azt tudod legyártani/elérni. Élethű grafikával meg talán puzzle/walking simulator-ok vannak, ahol nincs harc, de az meg általában single player.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!