Van olyan FPS lövöldözős játék amiben realisztikus lesz a fegyvernek a sebzése? A legtöbb játékba(csgo,r6)sajnos nem hal meg az enemy 1 fejlövésbe ami szomorú. Olyan játekot keresek, amiben akár ha már csak bokán lőnek egy kis pisztollyal,össze esel
Red Dead Redemption 2 first person nézettel.
Amiket mondasz, ott a legélethűbb ez az egész. Ahol meglövöd az ellent, az fog neki fájni. Hatalmas pontossággal állították össze a játék ezen részét, olyan videót is láttam, hogy ha valakivel nem végzel, később a sebei megmaradnak, be lesznek kötözve, sántít stb.
A fegyver "piszkolódása" is realisztikus, nem csak használata. Ha vízbe mész például, és nem tisztítod meg, piszkos lesz a fegyver, és másabb lesz a hangja is. A fegyverek egyébként alkatrészenként (!!) személyre szabhatóak.
Ebben a játékban a legrealisztikusabb talán jelenleg a fegyverhasználat.
Hell Let Loose
Insurgency Sandstorm
Squad
Escape from Tarkov
Ezekkel egy csomó hivatásos katona is játszik, és ők azt mondják, hogy realisztikusak. Még sosem lőttem senkit fejbe egy AK-val, úgyhogy inkább elhiszem nekik.
Mi ez a lepontozás az első válaszolónál? A red dead redemption 2-ben nincs realisztikus sebzése a fegyvereknek? Szerintem tök korrekt választ adott.
Kinek mi nem tetszik ebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!