Szerepjáték egyedi és/vagy realisztikus morális döntésekkel?
tudnátok nekem ajánlani olyan videójátékot amiben nem kő egyszerűen valósították meg a döntéseket jó és rossz oldal között?
a fable-ökben pl úgy emlékszem mindig csak nagyon jó vagy nagyon rossz út közül lehetett választani, nagy archetípusok között, gyerekesen leegyszerűsítve, a skyrimben sosem éreztem úgy, hogy lényeges dolgokban dönthetnék, a witcher 3 viszont számomra jó példa, ott szinte mindig tudtam volna érvelni mindkét oldal mellett.
a telltale játékait pl a walking dead-et imádtam játszani de így utólag belátom max annyiban dönthettem, hogy 2 felesleges mellékszereplő közül ki maradjon életben
nem a legepikusabb játékokat keresem hanem kíváncsi vagyok hogy oldották meg pl a gonoszság felvállalását vagy meddig mertek elmenni nehéz döntésekre való kényszerítésben a fejlesztők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!