Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik szerepjáték a legjobb...

Melyik szerepjáték a legjobb kezdőknek?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy pl. könnyű megtanulni az alapokat, nem nagyon nehéz teljesíteni a küldetéseket, átlátható a kezelőfelület. PC-re kéne. Olyanok érdekelnek inkább, amik nem annyira az akcióra, hanem inkább a történetre fektetnek nagyobb hangsúlyt.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. aug. 2. 23:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Bár az előző hozzászólásomban nagyon dicsértem a játékot, most hogy már néhány napja játszom vele, kissé nyomasztó a hangulata a számomra. Amíg az erődben és Vizima külvárosában játszódott, még elment, de most hogy benn vagyunk a városban, és a nyomornegyedek, a nyöszörgő pestises betegek az ódon kórházban, a ronda szörnyek... Az a dögevő szörny, amelyik éppen egy tetemből lakmározik amikor Geralt belép, külön "szépség" volt. :D Most éppen ott tartok, hogy meg kéne szerezni a fogoly tetemét a sírásótól a boncoláshoz, de már félek belekezdeni. :) Bőven elmúltam már 18, ami hivatalosan a játék korhatára, de én sajnos felnőtt létemre sem vagyok oda az ilyen dolgokért. Az egész végig ilyen lesz? Gondolom, a másik két rész is hasonló, vagy még durvább. Ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy rossz játék, mert sok más dolog meg tetszik benne, csak nem teljesen nekem való.
2022. aug. 10. 20:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Hm, nnnaigen, a Witcher világa azért egyedülálló a fantasyk között, mert elég nyers. Szemben mondjuk egy Gyűrűk Urával, ahol mindneki patyolat tiszta és nemes lelkű, a Witcherben senki sem vagy jó vagy rossz, viszont a történetek valahogy mindig úgy alakulnak, hogy valaki biztos veszít rajta. Ilyen kb "melyik kezemet vágjam le" típusú helyzetek vannak benne.

Ééés ja, err emondjuk nem is emlékeztem, de igen, a Witcher világa nagyon nagy hangsúlyt fektett a rasszizmusra, a fajok közti konfliktusra. A valaha fehér palotákat építő tündék most embervárosok nyomornegyedeiben tengetik az életüket a koszban és mocsokban, a testüket árulják a megélhetésért stb...

A szörnyek meg.. hát.. szörnyek:D

Mondanám, hogy szerintem nem undorítóskodnak benne sokat, de én vszeg kevésbé vagyok erre érzékeny, mint te, úgyhogy franc tudja. Kedves nem lesz a játék később sem, undorító részekből viszont szerintem nincs sok.

Ugyanakkor nézd a jó odlalát! Szerepjátékot akartál és bizony a szerepjátékok egyik legfontosabb kédése az az, hogy be tud e szippantani a világ, át tudod-e érezni a hangulatát, elkezdesz-e érzelmileg reagálni. És az alapján amit írsz, ja, te bizony reagálsz érzelmileg:D

De pl lesz majd egy ilyen külfalusi, vidéki helyszín, az pl szerintem tök megnyugtató és kedves:)

2022. aug. 10. 20:42
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltál! :)

Folytatom a játékot, aztán majd meglátom. :)

2022. aug. 10. 21:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!