Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell Balck Jack-et...

Hogyan kell Balck Jack-et játszani?

Figyelt kérdés

Neten olvasgattam róla de nem igazán sikerült megérteni.

Valaki el tudná nekem magyarázni?

2022. júl. 27. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Melyik része nem világos? Annyira ovis szintű játék pedig. Kártyalapok értékét kell tudnod összeadni. Ennyi.

2022. júl. 27. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A Black Jack a magyar 21 nevű kártyajáték, simán csak összeadás matematikai képesség kell hozzá az elején.
2022. júl. 27. 17:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Azt nem értem, hogy az osztó lapjaiból miért van az egyik lefele fordítva meg úgy a játék menete nem tiszta.

Odáig megvan, hogy az osztónak az egyik lapja felfele másik lefele van fordítva, a játékosé pedig mindkettő felfele és azt össze kell adni. (Gondolom ha pont 21 akkor nyer, ha több akkor veszít, ha kevesebb akk kérni kell lapot)

Van a hit amikor kap mindenki +1 lapot.

Van a stand amikor már nem akarok több lapot.

2022. júl. 27. 18:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Illetve azt nem értem, hogy a betűs lapok mennyit érnek?
2022. júl. 27. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Első hozzászólás link:

Ász-1 vagy 11

Király, Dáma, Bubi-10

Számozott lapok (2–10)-A lapon lévő szám értéke

Azért van lefele fordítva hogy ne lásd, de már tudj saccolni. Pl ha 2-es van felfele fordítva szinte biztos hogy még húznia kell, de ha bubi van ott, akkor már lehet hogy 2 lappal simán eléri a limitet.

A játék célja hogy 21 pontot vagy ahhoz minél közelebbi pontszámot kapj. Ha átléped a 21-et automatikusan veszítesz.

Egyéb iránt nem kell gondolni, mert világosan le van írva a megadott linken.

A hit nem azt jelenti hogy mindenki kap lapot, hanem azt, hogy TE vagy más AKAR még egy lapot. Pl neked van egy 3-asod meg egy 7-esed, ez 10, elég egyértelmű hogy erre kell egy Hit, vagyis kapsz még egy lapot. Addig kérheted a lapokat amíg nem vagy elégedett az eredménnyel vagy be nem sokallsz és vesztesz.

Szerintem feleslegesen túlbonyolítod. Kapsz 2 lapot, ha kell még, kérsz (az a hit), ha elég, akkor van stay és jön a következő játékos vagy az osztó.

Ha az osztó lapjainak a pontértéke nagyobb mint a tiéd, vesztesz, ha kevesebb, akkor megdupláztad a betett pénzedet.

Minden más már csak tétbeli (pénzbeli) kötés, persze megnézheted, de amíg össze tudsz adni addig annyit kell eldöntened hogy kérsz-e még lapot és megkockáztatod hogy túllépd a 21-et vagy sem.

2022. júl. 27. 18:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönök szépen minden segítséget!❤

Letöltöttem egy ilyen alkalmazást és így ahogy játszok és látom vizuálisan így összeállt a kép.

2022. júl. 27. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!