Fifa 21 előrendelés Hogyan működik egy előrendelés? Ha most előrendelem akkor hogy tudok játszani mikor megjelenik a játék? Egy kódot kapok amit az originben tudok beírni? Vagy valami más
Nem tudom, hol akarod pontosan előrendelni, de például digitálisan úgy szokott működni (Steamen), hogy:
-olcsóbb az előrendelőknek
-ajándék jár nekik
-a megjelenés előtt letölthetik a játékot, így már nem kell a telepítéssel bajlódni, mikor a megjelenéskor aktívvá válik
-vagy épp semmi különössel se jár
Fizikai boltoknál általában csak annyit jelent, hogy mihamarabb igyekeznek postázni a cuccot (bár ott is lehetnek ajándékok és kedvezmények persze).
Ránéztem az áruházi oldalára, ugyan fel van sorolva bizonyos bónusz mindhárom verzióhoz, de nem láttam külön kiemelve, hogy ez előrendelőio exklúzív tartalom.
Viszont ha megnézed a játékot a Steam áruházban, ott világosan fel van tüntetve, hogy mik is az előrendelői bónuszok, ha aug 14-ig vásárolod meg. De csak az ultimate editionhöz van feltüntetve ilyen bónusz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!