Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vannak olyan japán telefonos...

Vannak olyan japán telefonos játékok, amik csak Ázsiában elérhetők. Hogyan tudnék velük játszani?

Figyelt kérdés
A play store szerint a "régiómban nem elérhető".
2021. febr. 9. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogy fenn vannak-e az Apkpure vagy Apkmirror oldalakon.
2021. febr. 9. 09:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Nincs fennt. Egyszer már megtaláltam ilyen apk-s oldalon, de nem működött, mert a google play-hez akart csatlakozni.
2021. febr. 9. 09:40
 3/3 DestinyInCap ***** válasza:

1. Az áruházból kilépsz, beállítások, kikeresed az applikációid között az Play áruházat, majd kényszerleállítás, utána törlöd az áruház adatait és gyorsító tárát.

2. Letöltesz egy jól működő Vpn-t... megadod azt a régiót a vpn-en belül ahol elérhető a játék, majd azt beállítod.

3. Visszalépsz a Play áruházadba, bejelentkezel és utána már mivel a vpn-en keresztül fogod "látni" a játékot, ezért elérhető lesz és le tudod tölteni.

Én ugyanígy voltam a Genshin Impact-el.

2021. febr. 9. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!