Hogyan tudom beállitani a windows10/Géház/Windows update nél hogy ha van elérhető frissités akkor állandóan ne jeleze hogy Samsung driver frisités van a telefonomhoz?
Nem szoktam gyakran a Samsung telomat a géphez csatlakoztatni de mikor csatlakoztattam hogy zenéket gépről átrakjak telefonra minden oké volt szinkronban volt a telefon meg a gép is egymással de közbe jelezte a Windows 10 frisicsek drivert , ezt meg is tettem de onnantól kezdve ha a gépemet frissiteni akkarom az összesitő frissitések miatt vagy ha van nagy frisitési csomag a Windows 10 hez akkor kiagya már a Samsungot is , ezt hogyan tudom törölni ha nem szeretném frissiteni?
Egyszer volt ilyen hasonló mikor még amd kártám volt a gépben és hibás lett a kártya manuálisan nem tudtam hozzá drivert frissiteni mert akkor elsőtétüt a monitor , de a Windows 10 mindenképp jelezte mindig ha onnan is frisitettem akkor is sőtétedés volt , most ez van a Samsung drivernél is ha rá is nyomok frisicsen nem tugya teleipteni
Valaki tud valamit mondani erre vagy segiteni ?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!