Van egy samsung galaxy y-om kb. fél éve vettem, és állandóan újraindul (nem a betöltésnél, hanem amikor bekapcsolt teljesen) de van amikor bekapcsolás közben is. Mi lehet a baj?
Szia! én nem vittem szervízbe, én, mint hozzá nem értő meg tudtam csinálni.
Nekem az volt a problémám, hogy folyamatosan újraindult.
Előjött a villogó Samsung felirat, és onnan nem ment tovább.
itt kaptam választ: [link]
Ha a link nem jelenik meg, írd be a googleba, hogy Galaxy Y S5360 gyári romok, unbrick, repart és az androidforumra fog navigálni.
Ott letöltöttem a fájlokat, amiket regisztrált tagok láthatnak.
Mindent úgy csináltam, hogy a képen volt, 1 dolog viszont nagyon nem jött össze.
Mivel nem jutottam túl a boot-on, nem ismerte fel a telefont a gép.
Ekkor csináltam egy olyat, hogy hangerő LE gomb+ menü gomb(középső)+bekapcs gomb egyszerre.
Elindítottm az odin-t, és akkor ismerte fel csak a telefont. Onnan tudod, hogy felismerte, hogy az odinban az ID:COM rublikában kiír egy számot. akkor kattints a startra.
Ha mindent úgy csinálsz, ahogy a leírásban, akkor a telefonodon a Downloading írás alatt elkezd egy kék csík töltődni, ha kész újraindul, és jó a telefon. Teljkesen visszaállt a gyári beállításokra, mintha most vetted volna, az időt be kell rajta állítani meg mindent. Utána nekem felajánlotta a szoftverfrissítést is, és az is rendben ment. remélem tudtam segíteni valakinek :)
Hasonló gondom van, csak nálam néha feláll a rendszer. Ilyenkor minden oké egy darabig. Új szoftver ezer éve nem lett telepítve. Viszont teló gazdája kicsivel a jelenség előkerülése előtt leejtette a gépet.
Ez csak infó, hogy más baj is lehet, de ha van ötlet a házi javításra annak örűlnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!