Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak nálam csal a fifa 22 AI...

Csak nálam csal a fifa 22 AI ennyire pofátlanul?

Figyelt kérdés

Nem szeretek online játszani,jobban szeretek egyedül a gép ellen(World Class).Eddig is tudtam hogy csal a fifa,de hogy ilyen durván tolja az már nekem fáj.

Az első 2-3 meccsen ok minden,megy az adok kapok,reális végeredmény.

Aztán elkezd durvulni.

Neve nincs csapatok neve nincs játékosokkal olyat játszanak hogy ilyet fifában még nem láttam.

Ezen kívúlül mint ha minden egyes mozdulatomat előre látna,egy szempillantás alatt leszerel,lefut még akkor is ha pl egy 79es egy 90es ellen fut,lőnek olyanokat hogy olyan a mesében nincs és még sorolhatnám.

Így nagyon irreális a játék.

Olvastam neten hogy script-nek hívják ezt a jelenséget,ti tudtok mondani erről valamit?

#FIFA #fifa script
2022. júl. 21. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem kell minden évben megvenni a fifát. Csak csinositgatják 1 kicsit meg szívatják a népet(azzal amit írtál).
2022. júl. 21. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:

És arról nem olvastál, hogy ez az egész arról szól, hogy költsd a pénzt játékon belül? Mert ha nem költöd, akkor pont a kérdésben leírtak fognak megtörténni. Ha nem fizetsz akkor csak több ezer óra szenvedéssel tudsz haladni a játékban.

Az is érdekes, hogy a Steam értékelések között az a több 10 ezer negatív értékelés amit a játékra adtak, valamiért nem mutatkozik (már) meg az egész értékelésben.

Egyébként már több EU-s országban is fontolgatják, hogy ha a 23 is hasonló üzleti modellel és szándékos nehezítéssel jelenik majd meg, ami loot box vásárlásra ösztönzi az embereket, akkor befogják tiltani a forgalmazását az adott országban.

2022. júl. 22. 01:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ezért nem is veszem meg #2. Én remekül elvagyok mai napig a fifa 12-vel. :D Ott nincs ilyen direkt sz.patás hogy költs rá pénzt még pluszba.
2022. júl. 22. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is leragadtam kicsit az időben, FIFA 14-et szoktam néha játszani szintén karrier módban, de csak semi-pro vagy magyarul fél-profi szinten tehát nem vagyok nagy ász. De ezt a szkript dolgot én is megfigyeltem és a régi játékokban is megvan valami bűvös mágia amivel a gép feléd tud kerekedni. Most is van, hogy játszottam a menedzser módban, svéd bajnokságban, nyomtam végig az ellenfelet, tartottam a labdát, sorra dolgoztam ki a helyzeteket, de jön ugye a bűvös kapufa ami megmenti őket, majd az egyetlen helyzetükből lőnek egyetlen gólt.

A szkript akkor van működésben, amikor furcsa dolgok történnek, például mindig elakadnak a passzok a játékvezetőben, ilyesmik.

Máskor egy jóval gyengébb csapat úgy vág nekem hármat, hogy köpni nyelni nem tudok, bár ez ritka.

Nekem az a tapasztalatom, hogy ha felhúzod a félidőknél az időtartamot, akkor meghülyül a játék, állandó a kapufa az ellenféltől és tőlem is.

Mellesleg minél régebb óta használok egy mentést, annál több fura dolog történik.

2022. júl. 31. 19:33
 5/6 A kérdező kommentje:

Azóta jobban utána jártam a dolgoknak,több külföldi fórumon ugyan azt állítják mint kb a 2. válaszoló írt.

Szóval, van egy automata mechanizmus a játékban ami azt figyeli hogy te milyen szinten játszol,és annak megfelelően állítja akár játék közben is a játékmenetet,sőt ha nem költessz eleget játékon belül akkor még jobban nehezíti.

Ezért van az hogy egy 2 csillagos csapat ellen egy 5 csillagossal is sokszor szenvedés a játék.

Magyarul: Az egész EA Sports Fifa évek óta csak a lehúzásra és manipulációra épül.Ez nagyban köszönhető a mai elkényeztetett Z generációnak is!

2022. aug. 1. 13:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Marlosdield

"Mellesleg minél régebb óta használok egy mentést, annál több fura dolog történik."

Kipróbáltam hogy mi is történik ha ugyan azt a meccset lejátszom egy friss profillal és a régi profilommal, ugyan azokkal a beállításokkal. World Class 2x4 perc.

Az erednény nem volt meglepő.

Friss profillal:

Bayern München 6 - 0 Dortmund

Ugyanez régi profillal: 1 - 2

2022. aug. 1. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!