Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tudom használni a sims...

Hogy tudom használni a sims 3-ban a package file-okat?

Figyelt kérdés
Néztem egy csomó videót, de egyszerűen nem működik, és így sok újabb cuccot nem tudok bele tenni, sem skineket ami eléggé zavar...

2022. júl. 20. 16:40
1 2
 11/14 he84 ***** válasza:
Talán már késő, mert ahogy nézem, ez júliusban volt, de azért mégis leírom főleg neked kérdező. Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogyha nem eredeti, akkor nem működnek a mod-ok a Sims 3-nál, ez egy nagy kamu. Nekem nem eredeti Sims 3 van és igenis működnek a mod-ok, nem attól függ a működésük, hogy eredeti-e a játék, vagy sem, ez egy butaság. A mod-okat készítő rajongók nem tudnak úgy mod-okat csinálni, hogy csakis eredetihez működjenek. Valamit elrontottál nagy eséllyel és azért nem működnek. Valóban kell egy Resource.cfg fálj is hozzá a Mods mappán belül, ez így igaz. De nem mindegy, hogy hol van az a Mods mappa azzal a cfg fájllal együtt. A C-n kell lennie, azon belül Users\Ottani neved\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\, ennyi az egész. Ám a Mods mappán belül érdemes még egy Packages mappát létrehozni, abba másold az összes package fájlt, melyek száma lehetőleg 500 darab alatt legyen. A telepítős Sims3pack fájlik meg az ottani alapból létező Downloads mappába kell másolni és a launcheren át érdemes őket telepíteni, ráadásul a launcher-ben több ilyet is kijelölhetsz egyszerre, hogy telepítve legyenek és akkor türelmesen várni kell attól függően, hogy mennyi Sims3pack fájlt jelöltél ki a launcher-ben telepítésre.
2022. okt. 12. 14:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Mar megvan eredetiben egy ideje,es sikerult betenni oket:). Egyebkent mindent ugyanugy csinaltam,megsem mukodtek,mig nem vettem meg. Mindenesetre orulok,hogy neked ugy is mukodik :).
2022. okt. 13. 22:10
 13/14 he84 ***** válasza:
Aha, hmm oké. Pedig nem eredetiben is működnek, nem csak nekem, hanem másoknak is. Például egy barátomnak is.
2022. okt. 14. 23:13
 14/14 he84 ***** válasza:
Pontosabb úgy értem, hogy ez nem ritka és nem is mázli, ezért mondtam hogy több embernek működik és nem gyakori az, hogy valakinek nem, aminek semmi köze nincs ahhoz hogy eredeti-e, már elmondtam miért.
2022. okt. 14. 23:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!