Hogy tudom használni a sims 3-ban a package file-okat?
Sajnos nem eredeti :/. Csak azzal mukodik? A 4-em eredeti es ott is mindenem tele van cc-vel,ezert mar elegge megszoktam.
Ha ugy van,megveszem a 3-at is,viszont akkor mit kene tennem,hogy mukodjenek azok a cc-k is? Nehany videoban elegge tul van bonyolitva,mig nehanyban csak eleg ha a resource file benne van a mods mappaban.
instant-gaminget vagy enebát ajánlom ott vettem 12 kiegészitot sims3hoz pár éve.
allkeyshopon feltünteti legolcsóbb helyet ahol beszerezheted már nagyon lent van az ára
Koszonom <33. Es az egyedi tartalmas dolgokban tudnal segiteni?:/
Nem tudom hasznalsz e package-t,de nagy segitseg lenne ha eltudnad mondani te,hogy csinaltad meg :).
Meglesz, azert mondtam,hogy ha le irja valaki akkor mar megtudjam csinalni egybol.
Szoval nem egeszen ertem ezt a stilust :D.
Sikeresen megvettem, és már fent is van :D.
Jöhet az útmutató ^^.
Egyébként végül enebáról vettem meg, és adtak hozzá egy mini kieget is, szóval tökre megérte :).
rendben, köszönöm :).
Egyébként végül rájöttem honnan kéne letölteni a mods mappát, de hiába megyek a letöltésre, nem történik semmi...pedig minden videóban az az oldal szerepel, és a kommentekben is azt írják, hogy működött nekik :/.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!