Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy tudom használni a sims...

Hogy tudom használni a sims 3-ban a package file-okat?

Figyelt kérdés
Néztem egy csomó videót, de egyszerűen nem működik, és így sok újabb cuccot nem tudok bele tenni, sem skineket ami eléggé zavar...

2022. júl. 20. 16:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Eredeti vagy lopott játék? Ha utóbbi akkor soha nem is fogsz tudni.
2022. júl. 20. 17:02
 2/14 anonim válasza:
igen, eredeti vagy kalóz? Nekem eredeti van de minden megy vele
2022. júl. 20. 19:11
 3/14 A kérdező kommentje:

Sajnos nem eredeti :/. Csak azzal mukodik? A 4-em eredeti es ott is mindenem tele van cc-vel,ezert mar elegge megszoktam.

Ha ugy van,megveszem a 3-at is,viszont akkor mit kene tennem,hogy mukodjenek azok a cc-k is? Nehany videoban elegge tul van bonyolitva,mig nehanyban csak eleg ha a resource file benne van a mods mappaban.

2022. júl. 20. 19:54
 4/14 anonim válasza:

instant-gaminget vagy enebát ajánlom ott vettem 12 kiegészitot sims3hoz pár éve.

allkeyshopon feltünteti legolcsóbb helyet ahol beszerezheted már nagyon lent van az ára

2022. júl. 20. 19:58
 5/14 A kérdező kommentje:

Koszonom <33. Es az egyedi tartalmas dolgokban tudnal segiteni?:/

Nem tudom hasznalsz e package-t,de nagy segitseg lenne ha eltudnad mondani te,hogy csinaltad meg :).

2022. júl. 20. 20:03
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Majd ha eredetibe meglesz akkor szó lehet róla. Lopott verziónál hiába mondanánk, nem menne vele.
2022. júl. 20. 21:36
 7/14 A kérdező kommentje:

Meglesz, azert mondtam,hogy ha le irja valaki akkor mar megtudjam csinalni egybol.

Szoval nem egeszen ertem ezt a stilust :D.

2022. júl. 21. 00:17
 8/14 A kérdező kommentje:

Sikeresen megvettem, és már fent is van :D.

Jöhet az útmutató ^^.

Egyébként végül enebáról vettem meg, és adtak hozzá egy mini kieget is, szóval tökre megérte :).

2022. júl. 21. 18:50
 9/14 anonim válasza:
#8 gratula. allkeyshopon nézd meg összeset és ahol a legeslegolcsóbb ott ved
2022. júl. 21. 18:52
 10/14 A kérdező kommentje:

rendben, köszönöm :).

Egyébként végül rájöttem honnan kéne letölteni a mods mappát, de hiába megyek a letöltésre, nem történik semmi...pedig minden videóban az az oldal szerepel, és a kommentekben is azt írják, hogy működött nekik :/.

2022. júl. 21. 19:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!