Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Star Wars: The Complete Saga...

Star Wars: The Complete Saga videójáték vélemények?

Figyelt kérdés

2022. júl. 6. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a lego? Mert csak lego-ból van The Complete Saga.
2022. júl. 6. 18:30
 2/6 A kérdező kommentje:
1-es, igen
2022. júl. 6. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Értem. Milyen szempontból érdekel vélemény? Volt szerencsém a játékhoz. a "sima" 1 és 2. részhez képest? Vagy a most megjelent Skywalker Saga-hoz képest? Vagy milyen aspektusban érdekelne vélemény róla?
2022. júl. 6. 19:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Hülye vagyok, a Skywalker Saga érdekelne, csak összekevertem a nevüket. És igen, az előzőekhez képest.
2022. júl. 6. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
A Skywalker Saga a legszórakoztatóbb, legtartalmasabb LEGO játék, ami valaha is készült. Pont. Viszont pont ez a tartalmassága riaszthat el nagyon sok embert, mert a világ minden idejét rá kell szánni, ha valaki szeretné "kimaxolni" a játékot. Én a végigjátszás után jöttem rá, hogy a rejtett kockák és karakterek kb. 90%-át nem találtam meg, ráadásul az egyik legutoljára megszerzett karakter képességével kb. minden második pályán meg lehet nyitni egy-egy újabb pályaszakaszt. És karakterből több, mint 300 van...
2022. júl. 6. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát a Skywalker Saga-ból csak Stream-eket láttam. Nem fogok közel 30.000 Forintot kiadni a játékért.

Stream-ek alapján amit el tudok mondani:

Gyorsabb játékmenetű mint az előzőek.

Ha story-t élveznéd inkább akkor a régebbiek a jobbak(itt csak végigszaladsz pályán, régieken akár 15-30 perceket is el tudtál tölteni 1 pályára).

VÉGIG VAN ANGOL SZINKRON!!!! Ez az egyik legnagyobb pozitivuma a játéknak. Előzőekkel ellentétben ahol csak hümmögtek itt mindenki beszél. Ez sokat ad a játékélményhez.

Sok új dolgot raktak bele ami eddig nem volt(skillfák,szabadabb OW, jobb effektek és még sok más).

Tehát ha lényegében nem zavar hogy a story minősége nem üti meg az eredeti lego játékokét akkor mindenképpen jobb a Skywalker Saga. Ha inkább story miatt játszanád akkor viszont a régieket ajánlom. Mivel itt kihagytak nem 1 olyan dolgot ami "eredeti" részekben benne volt.

2022. júl. 6. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!