Szerintetek a blizzard hogy tudná vissza csábítani a játékosokat a wow-hoz?
Ez a Classic megmozdulása a blizznek egész jónak ígérkezett.
Vissza Classic, majd TBC wowra! Hiszen ezek a wowok jók voltak.
És valóban jobb élmény volt, mint retail. Sokkal letisztultabb, egyszerűbb élményt nyújtottak nekem.
Viszont nekem elkúrta az érzést az, hogy már mindenki kisujjból vágja ezeket a játékokat. Mindenki szalad keresztül a fejlődésen napokon belül, és már tisztítják is a raideket ahogy illik, aztán meg ott ácsorognak SW-ben és OG-ban egész nap mikor nincs raid.
Annyira elegem van abból hogy látom hogy mindenki már lockot húz meg palát mert azok TBC-n jók voltak, meg classic 90%-ban mage volt.. Már mindenki keni vágja a metát, ez egy nosztalgikus játszótér ezeknek az embereknek.
Aztán amikor már TBC-s serpentshrine cavernen a guild master ordibált a klánnal hogy miért wipeolunk ennyiszerl, alt f4-eztem és otthagytam a francba az egészet.
Sajnos az emberek hozzák ezt a mentalitást retailről. Egy olyan raiden amit 20 éve kiütött boldog boldogtalan tryhardolunk, és felnőtt emberekkel kiabálnak azért mert nem sikerül.
Ez lenne a jó hozzáállás??
E-sport lett már ebből a játékból.. Sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!