Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek a blizzard hogy...

Szerintetek a blizzard hogy tudná vissza csábítani a játékosokat a wow-hoz?

Figyelt kérdés
Annak idején megvettem én is szinte az összes kiegészítővel és kimondani se merem hogy hány száz órát töltöttem el benne de egy pár éve én is és oly sokan rahagyták.
2022. júl. 3. 04:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Classic megmozdulása a blizznek egész jónak ígérkezett.

Vissza Classic, majd TBC wowra! Hiszen ezek a wowok jók voltak.

És valóban jobb élmény volt, mint retail. Sokkal letisztultabb, egyszerűbb élményt nyújtottak nekem.

Viszont nekem elkúrta az érzést az, hogy már mindenki kisujjból vágja ezeket a játékokat. Mindenki szalad keresztül a fejlődésen napokon belül, és már tisztítják is a raideket ahogy illik, aztán meg ott ácsorognak SW-ben és OG-ban egész nap mikor nincs raid.

Annyira elegem van abból hogy látom hogy mindenki már lockot húz meg palát mert azok TBC-n jók voltak, meg classic 90%-ban mage volt.. Már mindenki keni vágja a metát, ez egy nosztalgikus játszótér ezeknek az embereknek.

Aztán amikor már TBC-s serpentshrine cavernen a guild master ordibált a klánnal hogy miért wipeolunk ennyiszerl, alt f4-eztem és otthagytam a francba az egészet.

Sajnos az emberek hozzák ezt a mentalitást retailről. Egy olyan raiden amit 20 éve kiütött boldog boldogtalan tryhardolunk, és felnőtt emberekkel kiabálnak azért mert nem sikerül.

Ez lenne a jó hozzáállás??

E-sport lett már ebből a játékból.. Sajnos

2022. júl. 5. 11:27
 22/22 anonim ***** válasza:
49%
A wow már halott játék, csak idő kérdése. Nagyon rossz írányba mentek el a fejlesztők. GW 2 ezerszer jobb.
2022. júl. 5. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!