Szerintetek a blizzard hogy tudná vissza csábítani a játékosokat a wow-hoz?
wow2?
szerintem manapsag az mmo k nem ugy vannak mint regen hogy az emerek ott eltek eletuket, beszivta oket
manapsag annyi technikai jatek van mar ami mar csak ezert sem lesz egyhangu kizarolag ulos jatek
ja szoval lemaradt manapsag az mmo k (meg multik is) alkalmi jatekka valtak
nem pedig allando elfoglaltsagok mint regen
Xy4
Szerintem ha a blizzard elhagyná a havi díjas előfizetést akkor ismét megugrana a játékosok száma
Én is vissza mennék.
Az nem üzletpolitika, hogy a szervereket is fenn kell tartani valamiből. Nyilván nem minden fillér arra megy, de ettől független elég nagy költsége van neki.
Arról nem beszélve, hogy jó pár éve legálisan vehetsz goldból bármit jóformán, akár előfizetést is, szóval játszhatsz ingyen, sőt. Én pl CoD-okat, és utóbbi WoW kiegeket is mind goldból vettem meg egy fillér ráköltése nélkül előfizu mellett.
Sehogy, a wow egy olyan játék amibe vagy naponta beleölsz 4-5 órát vagy lemaradsz és nem tudsz játszani a fő contentel. Magyarul időmilliomosoknak van kitalálva, azokból meg ha csak fél millió játékos bázisa is van az is havi 6.5 millió euró, messze felulmúlva bármilyen más játék bevételét évente
Ezeknek meg bármilyen szart eltudnak adni mert aki függő leszarja milyen szart nyomnak a pofájába megeszi azt.
#5 Azért vesszük meg a játékot és a kiegészítőket. Abból tartsák fent. Meg van mikrótranzakció is játékban.... -.-"
Szóval havidíj nélkül is bőven fent lehetne tartani...
Én már csak elvből sem játszok olyan játékkal ami havidíjas.
Azt kérded hogy miért?
1. Ki tudja mennyi szabadidőm lesz előre a hónapban, ha nem sok már nem éri meg.
2. HA már fizettem a játékért és kiegészítőkért akkor másért már nem akarok. Nem vagyok én fejőstehén.
3. Magyar árfolyamok mellett van sok más értelmesebb dolog amire a havidíjat el lehet költeni. Külföldieknek lehet nem sok, de magyarnak mikor már 400+ forint 1 euró már más a helyzet.
Olyan online játékokkal nincs gondom amit meg kell venni hogy játszhass. Black Desert Online-t is megvettem teljes áron, mivel az NEM KÉR havidíjat. Ugyanez igaz a GW2-re is. Ott sem kérnek havidíjat, mégis minden gond nélkül megélnek, mivel van ott is mikrótranzakció.
"Arról nem beszélve, hogy jó pár éve legálisan vehetsz goldból bármit jóformán, akár előfizetést is"
Na igen ám, DE ahhoz krva sokat kéne gép előtt ülj hogy csak a gold árát kifarmold. Másra közben nem maradna időd. Aki nem gyerek vagy időmilliómos az ezt nem engedheti meg magának.
Nem kell időmilliomosnak se lenni, sőt elárulom még közvetlen be sem kell logolni feltétlen, jó pár kieg óta egy telefon és egy hivatalos app elég a godltermeléshez, meg naponta párszor 5 percet rálesni.
Csak így pl napi 10-12 ezret + AH-ra feltehető nyersanyag ki tudok termelni, ha meg ráérek belogolok 2-3 óra alatt még 30-40k körül ki tudok hozni, szóval nem kell hozzá semmi időmilliomosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!