Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kinek mennyire jön be a...

Kinek mennyire jön be a Beatstar nevű zenés játék? Melyik zene az, amelyik nagyon kifog rajtatok? :D

Figyelt kérdés
Én teljesen ráfüggtem hetek óta. :D Szerintem kategóriájában a legjobb, nekem ami nem tetszik:1. kevés gyémántot ad naponta ingyen, így nehéz gyűjteni. 2. a frissítés óta sokszor akad (nem a telóm miatt) így van hogy Perfect+ lenne, de akadás miatt nem adja be, előtte semmi gond nem volt. :( Amúgy nekem LMFAO-Sexy and I Know It számával vagyok gondban, van egy rész (pontosabban kettő) amikor rohadt sok tile jön le egymás után az első oszlopban, de közben meg a második és harmadik oszlopban is jönnek, szóval fuhhh, de így is elértem 4 csillagot, haladás. :D Amúgy a Normal és Hard számaim javarészt Diamond és Platinumok, szóval gyakorlás. :)

2022. jún. 28. 16:29
 1/3 A kérdező kommentje:
Viszont Diamond Perfectet még nem tudtam szerezni semelyik számra. :P
2022. jún. 28. 16:29
 2/3 anonim válasza:
Nekem eddig a Du Hast a legnehezebb
2022. júl. 17. 21:51
 3/3 anonim válasza:
Szintén én, nagyon szeretem ezt a jàtékot, sokkal jobb mint a Piano Tiles szerintem. Bár nem értem, hogy lehet pontosan elérni a Max pontszámot
2022. júl. 17. 21:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!