Melyiket vegyem Steam-en?
Üdv. Gondolkoztam veszek 1 játékot Steam-en. Melyik éri meg jobban?
Opció 1: V Rising
Opció 2: Maneater
Opció 3: Van Helsing: Final Cut
Ha tudtok véleményt is mondani az adott játékról(személyes tapasztalat) azt külön megköszönném. :)
Hmmm. Köszönöm a tanácsot. Van Helsing azért jött szóba mert ugye van film is. :D
Az Epic-es Maneater hiába volt ingyenes, mivel rühellem epic-et ezért ez nekem nem oszt-szoroz hogy ott mi volt ingyen és mi nem. Ha csak ennyi ellenérve van akkor még meggondolom.
Akkor a V Rising és Maneater közt fog eldőlni. Hogy őszínte legyek Cápa jobban vonz. Mármint az már kész termék, míg V Rising még Early access. Mármint ezzel csak annyi bajom van hogy még nőhet a gépigénye. Ami nos, nekem egy 1gb-os vga-val(mikor alapból 2gb kéne minimumnak) nem épp a legjobb hír. A Maneater meg ahogy néztem youtube performance videón elmegy egy 1gb kártyán is(oké hogy nem ultrán, de stabilan elmegy olyan medium-on, én nekem meg nem kell 4k legyen xD). Szóval ezt itt még latolgatni kell hogy melyik érné meg jobban. Ha V Rising gépigénye 100% hogy nem nőne tovább ő lenne nagyobb esélyes. Sajnos az a baj hogy csak egyikre futja most. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!