Melyiket vegyem meg?
Elkezdtem Fortniteozni, de elég kevésnek érzem ezt az egy játékot, a CS:GO-n és a R6S ( Starter edition), de azt hallottam hogy a Starter eiditont ne vegyem meg, ln meg nem fogom 120 eu ért az maxos R6S-t megvenni..
CS:GO-ban meg nagyon sok csaló van, elrontja a játékélményt, R6S-ben is sok csaló van elvileg, ott ki is lépnek direkt meccsekből meg ilyenek, ilyenekről hallottam.
PUBG-t azt hanyagolnám, nem nagyon jön be, Battle Royale játékra ott a Fortnite, ami sokkal jobban bejön nekem, eddig az R6S, és a CS:GO ami megtetszett.
(Haverok miatt talán a CS:GO jobb választás lenne?)
Cs:go-ban elvileg a vacnet eléggé odavágott a csalóknak.
Rainbowban a standard edition-t is megveheted, nem kell a fullosat venni. Csak a starter nem ajánlott, mert ott irreálisan nehéz kioldani mindent és később se tudsz upgradelni.
Az az elvileg odavágott annyira nem megy cs:gonál, hogy most csak prime fiókos meccsnél több a csaló, mint anélkül (telefonos megerősítés).
Illetve sok a kis accot használó egyébként nagy szintű játékos (ha már a saját szintjéhez nudli legalább ott comboskodhasson).
CS:Go ha vannak mellé barátaid jobb szórakozás, mint egyedül, nekem is sokszor csak 1-2 ismerőssel van kedvem elmenni játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!