Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steam vagy Epic Games Store?

Steam vagy Epic Games Store?

Figyelt kérdés

Melyiket preferálod jobban játékok szempontjából? Mik a pozitívumai és negatívumai mindkét platformnak?

Véleményeket válaszként írjátok.

2022. jún. 5. 13:19
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
78%
Véletlen a Scorn Epic-re vettem meg :( Na mindegy, kapjanak őt pénzt is a sok ingyen játékért cserébe.
2023. ápr. 30. 03:24
 42/50 anonim ***** válasza:
66%

Én tennék magasról az Epic dolgaira, viszont nálam ott húzták ki igazán a gyufát mikor a Metro Exodus pár héttel a megjelenés előtt levetették Steamról, és kijelentették, hogy hát a dobozos is ott lesz regelhető, csak mert eleget fizettek....

Hát köszönöm szépen, talán ahhoz jogom van, hogy ott gyűjtsem a játékokat ahol azt én szeretném, és mivel a két előző Metro is ott volt már Steamen természetes volt, hogy oda szerettem volna megvenni.

Mit tehettem? Vártam egy évet, köszönöm szépen....

Jelenleg a Dead Island 2 is aktuális, fizettek egy rakat pénzt, hogy egy évig náluk legyen, és így próbálják az embereket bevonzani, mert tudják jól, hogy szolgáltatásokban, a kliens minőségében, a szerverháttérrel nem vehetik fel a versenyt a Steammel és társaival. Aztán fejlesztés helyett választják a gusztustalan módszert.

2023. ápr. 30. 10:52
 43/50 anonim ***** válasza:
62%

Az Epicnél nálam a legkevesebb, hogy exkluzívoznak... tegyék.

Forintban számláznak, amit a steam ba...ik bevezetni már vagy 20 éve, és így sokkal lehúzósabb oldal, mint az Epic, plusz sok ingyenes játékuk is van. Én akkoris az olcsóbb megoldás felé húzok, mert nem nyugati bérből élek.

2023. ápr. 30. 12:03
 44/50 anonim ***** válasza:
46%
Ne is zavarjon, hogy több ezer ingyenes játék van Steamen, amik bármikor elérhetőek...
2023. ápr. 30. 12:10
 45/50 anonim ***** válasza:
46%
Aki amugy az Epicet választja Steam helyett annak szimplan nincs agya. Hogy tudna versenyezni az Epic egy olyan platformmal, ahogy 100.000+ jatek elerheto, szinteket lephetsz a profilodon, van kozossegi felulet, tudos dekoralni a profilhattered, az avatarod es annak keretet, nem mellesleg ha baratokkal akarsz jatszani akkor 90% hogy nem epicen hanem steamen fogod megtalalni oket. Olyan dolgokrol mint a steam deck, meg a family sharing nem is beszelek, mert az mar a hullagyalazassal lenne megegyezo.
jún. 12. 06:52
 46/50 anonim ***** válasza:
#45: nagyon egyszerű az Epic receptje: folyamatosan ingyen ad valamit amiért fizetni kellene (nem is keveset). Már ettől sokan félredobják az elveiket. Egy gyereknek, akinek még nincs bankkártyája, a szülei nem is támogatják a netes vásárlást, vagy nem is engedhetik meg maguknak, annak a mennyország egy ilyen felület. Ezt nem lehet elvitatni, hogy ők így vesztegetik meg a felhasználót a "hűségért", és ez is működik.
jún. 12. 07:45
 47/50 anonim ***** válasza:
46%
Epicen nem lehet értékelést se írni, fórum sincs. Ennyi évután nem tudom, hogy hogy gondolják ezt.
jún. 12. 11:57
 48/50 anonim ***** válasza:
52%

A kliensük is úgy takony ahogy a nagy könyvben meg van írva. Egyszer próbáltam 1 éve kb. Rögtön el is ment kedvem tőle. Steam után amilyen bugyuta kliens ott van.... Ebben igaza van #45-nek.

#46. Semmi sincs ingyen. Csak ez esetben pénz helyett az adataiddal fizetsz. Mint ami miatt volt is már régen perük.

Továbbá ha a sok idióta nem verné pénzét Fortnite-ra akkor nem lenne miből ez a heti ingyen játékosztás sem...

jún. 12. 14:18
 49/50 anonim ***** válasza:
Na, most újratelepíttettem, nem lehet vele a feltelepített játékokat megkeresni, mint az összes többi kliensnél.
jún. 12. 22:32
 50/50 anonim ***** válasza:
#49 csak 1 tipikus EPIC moment. Pénzük az van de eszük az nincs. Ahogy a mondás is tartja: "Olcsó húsnak híg a leve". Ez pedig tökéletesen illik az EPIC-re.
jún. 12. 23:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!