Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Vampire: The Masquerade -...

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines nevű vámpíros RPG játék nyílt világú?

Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 07:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, több különálló, töltőképernyőkkel elválasztott területekből áll a játéktér.
2022. máj. 9. 07:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy első mondta. Annyival kiegészíteném hogy ezek az elválasztott területek ahogy "feloldod" őket a story-val, utána szabadon "felfedezhetőek" lesznek.
2022. máj. 9. 08:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek.
2022. máj. 9. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:
61%

Azért azt tegyétek hozzá, hogy oké, hogy pár utca az egész játék, de kb az összes épületbe be lehet menni.

Szerintem baromi jó játék.

2022. máj. 9. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta, hogy ne lenne jó játék?

Minden hibája ellenére a mai napig az egyik legjobb, legélvezetesebb szerepjáték, amit valaha készítettek. Egy lapon, sőt egy sorban (jó hosszú sor lenne) említhető a Baldur's Gate-ekkel, Planescape Torment-tel, KotOR-ral, Elder Scrolls-okkal, Witcherekkel, a létező összes RPG-vel, egy igazi időtlen klasszikus. Rajtam kívül szerintem még százezrek reménykednek abban, hogy egyszer végre sikerül befejezni a Bloodlines 2-t, ami méltó utódja lesz az első résznek.

2022. máj. 9. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!