Vampire the masquerade bloodlines: tremere vs ventrue?
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy az unoffical patch-okkal már a tremerék is képesek az elme irányítására mint a ventrue és malkaviták? Értem ezt beszéd közben a piros színű párbeszéd opción. Vagy az unoffical patch ellenére sem képesek rá? Csak mert van olyan elmeirányító képességük mint ami a ventrue-knál is megtalálható.
előre köszönöm a válaszokat.
az addig oké is lenne csak a párbeszédes opciókat nem írja az alkotásnál hogy van-e... eddig csak 1.2-es patch-ig mentem magyarítás miatt és akkor csak a ventrue és malkavita klán volt erre képes a párbeszédekben de valahol láttam olyat hogy unoffical patch-nál már tremere is. csak még nem volt időm letesztelni így érdekelne hogy valakinek van-e tapasztalata ebben...
amúgy nem rosszból vagy kötekedésből de ventrue/malkávnál sem írja karakter alkotásnál ezt csak játék közben derült ki hogy képesek ilyen szinten az akaratukat ráerőltetni az npc-kre a párbeszédek közben. :)
Nem vettem kötekedésnek, amikor én végigjátszottam talán a 6-os verziószámú patch volt kint, most járnak 9.7-nél.
Úgy emlékeztem ott a karakteralkotásnál volt rá utalás, de ha nincs, akkor megnyitod a játék mappájában a patch changelog-ját, ami egy text file és rákeresel a "tremere" szóra. Ott látni fogod, hogy kaptak-e ilyen képességet. Előfordulhat, hogy egy verzióban volt, de aztán kivették. Ez nem feltétlenül a legújabb változtatásoknál lesz.
Biztosabbat nem tudok mondani, ha most fent lenne a játék, megnézném szívesen, pár perc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!