Kedves Vezető kérdése:
Mi lett a Beyond good and evil 2 vel, és a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 vel? Meg a Hellblade 2 nem is jön ps4 re?
Figyelt kérdés
#PlayStation #konzol #PlayStation 4 #Hellblade 2 #Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 #Beyond good and evil 2
2020. nov. 30. 23:01
1/15 anonim válasza:
Az első kettőt áttolták nextgenre, mert közbe kijöttek az új gépek.
A Ninja Theory-t meg megvette a Microsoft, tanulva a One ból, amire nem volt egy értelmes, új exkluzív cím sem.
Mondjuk érdekes hogy az első rész először meg csak ps4 re jelent meg. Bár mostanában vannak ideiglenes exkluzívok is, szóval lehet hogy idővel kijön Ps-re is,
de szerintem csak 5 re már.
2/15 anonim válasza:
BGE szerintem az kérdéses hogy egyáltalán valaha is megjelenik-e, egyszer már majdnem nekiálltak rendesen, akkor sok negatív visszahangot kapott azóta meg elég ngy a csend.
3/15 anonim válasza:
A Beyond...2 le lett fújva, úgy olvastam.
4/15 Vass Gábor válasza:
Júliusban valami teszt lesz a BG2-vel.
5/15 anonim válasza:
Annak már csak lenne valami híre azért.
6/15 Vass Gábor válasza:
A gamestar vagy melyik írta a cikket.
7/15 anonim válasza:
8/15 Vass Gábor válasza:
Nem tudom már hol láttam, de most vettem észre.
9/15 Vass Gábor válasza:
Pc gurunál van a facebookra kiposztolva.
10/15 anonim válasza:
Akkor azért nem láttam, nincs fb-m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!