A Steam, Valve miért ekkora szemétláda?
Steam van 1 játék amit nagyon szeretek, régen is szerettem! a lényeg hogy ez a játék 2007 ben jelent meg, de ennek ellenére csodálatos játékbázisa és piaca van! a top 10 legjátszottabb játékban a steamen mindig erősen benne van! ENNEK ELLENÉRE a valve telibe sz.rja hogy cheater botok lepték el a játékot és már több mint 1 éve nem csinál semmit!
Ha érdekelne ez a játék, a játék neve: Team Fortress 2
És bár nem szoktam folyamatosan játszani vele de néha jó pár hónap kihagyás után visszatérni és megnézni hogy mi a helyzet! de elég szomorú hogy az a helyzet hogy sok cheater bot van! és azért ennyire szomorú ez a tény mert a TF2 egyszerűen rengeteg pénzt hozott a valve nak, és mégis csak az egyik legjátszottabb multiplay játéka és ennek ellenére sem tesz semmit!
Szóval van valami oka hogy a valve nem csinál semmit ennek érdekében?
"Elég szomorú hogy csak a pénz számít nekik"
És ezt miből szűrted le? Ha valaki nem akarja csődbe vinni a vállalkozását, akkor szerinted csak a pénz számít?
Nem csak a pénz számít! én értem azt hogy sokat számít a pénz nade nem minden az! hiszen ha 1 népszerű játék (ami rádásul elég régi is és a játékosok tartják össze mint például a Left 4 dead et) akkor az a játék egy "vár" lesz! 1 ilyen "vár" at hagyni elfoglalni elég nagy hiba! hiszen most mondjuk azt hogy a GTA 4 a rockstart nak nem ér annyit pénzbe és valami gond lenne akkor hagyják annyiba és kész? hagyják megpusztulni? ha valami gyenge pár ezres játékos bázisal rendelkező játék lenne akkor azt mondom hogy jó legyen, de ez így szemétség nem picit! ez olyan mintha 1 politikus nem kap elég pénzt és elkezdené lesz.rni az országot mert csak a pénz számít neki (jó mondjuk ez a valóságban is így van) de értitek hogy mekkora szemétség nem? hiszen a példában aki politizálni akar az ne a pénzért csinálja! mert onnantól kezdve már hibás az egész!
Az egyszerűen nem igaz, hogy csak viszi a pénzt, hogyha ráalítanak a csalók kezelésére szakembereket…
Nekem 1400 órám van a tf2-ben, több mint 10 évig játszottam vele. Vettem is kulcsokat, meg ilyenek…
Mostanra a játék TELJESEN játszhatatlan!
Én sem játszok már vele több mint 1 éve.
De még így is benne van a top 10-ben és van napi 60-120 ezer játékos.
Ha karbantartanák valamennyire, akkor simán lenne 2-3X ennyi játékos. Ami rengeteg pénzt hozna, többet mint amennyibe a ráfordított munka kerül… Csak Gabe Newel haza táján egyszerűen nem szeretnek dolgozni. Egy játék sem tud annyit hozni, mint amennyit maga a Steam hoz a viszonteladásokból, ezért sem nagyon fejlesztenek már saját játékokat.
De ennek hosszútávon meg lesz a negatív hatása az egész steamre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!