A Black Mesa méltó feldolgozása az eredeti Half-Life
játéknak?
A kérdező szavazást indított:
12 szavazat
Már nem tudsz más szavazós kérdést kitalálni?
2021. júl. 10. 21:22
igen, és nem. A Black Mesa-ban játszódó részt nagyon jól megcsinálták, de a Xen kampány iszonyat gagyi és rossz lett, az eredeti HL-ben kb fél óra volt a Xen, szóval szinte jelentéktelen, és jó is volt az úgy, így meg teljesen feleslegesen csináltak belőle egy 3-4 órás részt, idióta hülye feladatokkal...
2021. júl. 11. 22:36
3/10 A kérdező kommentje:
Nekem pont a Xen rész tetszett pedig jobban az eredetinél. Még rövidnek is éreztem, és hiányosnak is, de ezekkel az érzésekkel együtt is nekem az tetszett a legjobban. Látványra is.
azok a hülye feladatok neked bejöttek? Te jó isten, micsoda szenvedés volt az :D A megölhetetlen állandóan felbukkanó "főellenség", azok a tranbulinos ugrálós hülyeségek, a kábelek össze vissza dugdosása... mintha a talos principle-vel játszottam volna :D
2021. júl. 11. 22:53
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem igen. Nem lehet, hogy azért érzel másképp ezzel kapcsolatban, mert nehezen sikerült végig vinned ezt a részt? Én már sokadjára játszottam ki mind a HL1-et, mind a Black Mesat, és meg mondom őszintén, nekem a HL1-be a Xen volt a legutáltabb rész sokáig azért, mert nagy kihívások és szenvedések árán sikerült megcsinálni. A Black Mesát kétszer vittem ki, de előtte a HL1-et rengetegszer, így a Black Mesa számomra mindkét játékmenetnél élvezetes volt, talán másodjára még inkább.
Egyébként másfél-2 óra a Xen rész, ha az ember tudja, mi, merre, hol van. Emelett a Questionable Ethics rész is jó még szerintem, meg a Surface Tension.
lehet en jottem kina formabol, de engem neha megizzasztott a xen fejtorokkel a black mesa, de sokszor meg inkabb eltevedtem, vagy nem tudtam mit is kellene csinalni pontosan. A hl1ben nem volt ilyen, szoval ez hogy kontarkodjunk bele az eredetibe nekem nem jon be. De sokaknak meg igen, nekik jo :D Szerencsere a nagy cimek remaszerei csak grafikai ujitasok, es nem nyulnak bele magaba a jatekba.
2021. júl. 12. 00:45
A Black Mesa egy remake, és nem pedig remaster.
Nekem minden esetre a kedvenc játékom. Úgy 2007 óta követem a fejlesztését, és nem okozott csalódást. Az összes achievment megvan.Xen pedig fenomenális.
2021. júl. 12. 01:44
8/10 A kérdező kommentje:
Senki nem írta, hogy remaster lenne.
9/10 A kérdező kommentje:
Ja most olvastam a 6-ost. Akkor nem szóltam! :)
#7 még jó hogy a remake szó önmagában semmit nem jelent, ahogy a remaster sem, annyiféleképpen értelmezed ahányféle szerint akarod, szóval ezt a marketing bullshitet el lehetne felejteni, ez kb olyan mint a "rock" mint zene, ami lehet linkin park féle zúzós is vagy foo fighters féle langyiság. Akkor mi volt mégis a Mafia 1 "definitív" verzió? Csak grafikát javítottak, de ugyan akkor egy pár küldetést ki is vettek. Vagy a Mass Effect legendary edition? Nem nyúltak az alap játékhoz, csak jobb grafikát kapott, de mégis nagyon apró változtatásokat mégis belevittek, pl a holdjáró irányítása. Genre police ...
2021. júl. 12. 13:07
Kapcsolódó kérdések: