Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyi időbe telt míg megtanul...

Mennyi időbe telt míg megtanultatok ügyesen játszani kontrollerel? Mennyi időre lehet számítani?

Figyelt kérdés
Én azért kérdezem, mert billentyűzet és egér kombóval játszottam világéletemben, és ha új játékkal játszok, így könnyen megtanulom, de ismert játékot is NAGYON BÉNÁN játszok kontrollerel. Mennyi időre számítsak, mert billentyűzettel sem 1 nap alatt tanultam meg a reflexeket, azt bevallom.
2022. ápr. 8. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pár év kellet
2022. ápr. 8. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Mindig konzolos voltam,és persze kontrolleres.Nem csalnám meg a kontrollert soha.

Egy vérbeli konzolos💙

2022. ápr. 8. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez csak attól függ hogy milyen játékot akarsz kontrollerel játszani. A nem fps játékok lazán 1-2 óra alatt betanulhatóak(legalábbis nekem nem kellett több). Az FPS játékokhoz meg szinte 1 élet is kevés, pláne ha bill+egeres voltál.
2022. ápr. 8. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:

A "gép ellen" pár hónap alatt megtanultam célozni, bár még mindig idegennek érződik, de megvan a varázsa annak is, hogy a kényelmes kanapén heverészve lövöldözök, nem pedig az asztalnál ülve.

A multiplayer viszont nagyon más, ott bármennyit gyakorlok, és akárhogy állítgatom az érzékenységet meg az aim assist-ot, az ellenfelek mindig legyaláznak. Lehet, hogy a netkapcsolatom is hibás az ügyben, mert bár a játékok általában alacsony pinget jeleznek ki, de az ellenfeleim mindig fénysebességgel száguldoznak, és századmásodpercek alatt kivégeznek. Nem hiszem, hogy annyira béna lennék, mert a Doom Eternalt, vagy a Halo-t is nehéz fokozaton toltam végig.

2022. ápr. 9. 19:06
 5/5 anonim válasza:
Minden játéknál más a kontroller beállítása is. Általában kiírja melyik gombot kell megnyomni kivéve az alap két gombot, amit azonnal tudsz amint elkezded próbálgatni a kontrollered. Az elején párszor ránézel aztán már csak tapogatod majd meg is szoktad. Van olyan ismerősöm aki a számítógépes egér hallatán maga alá húzta a lábait és kérdezte hogy hol van, szóval abszolult nem hozzá értő a pc-hez. Ps4-en gran turismo-ztunk első 3 percben kereste hogy kell irányítani második körben végig tudott menni a pályán másnapra már ellenfél volt. Ha ebből az emberből indulsz ki akkor neked se lehet nehezebb!
2022. ápr. 10. 07:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!