Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csgo silver 1 rankból van...

Csgo silver 1 rankból van lehetőség kijutni?

Figyelt kérdés

Ledobott, eredetileg S Elite voltam.

Nagy gáz ez a rank, teli van bottal és nem nagyon mutatkoznék ezzel a rankkal, plusz haverral se tudok játszani aki nova 2.

Statisztikáim 16 körösöknél 16/9 18/11 stb szóval lővök, de a toxic semmihez se értő IQ agyhalott csapattársak akik savenél kickelnek a játékot teljesen tönkreteszi.

2022. márc. 14. 13:46
1 2
 11/13 anonim válasza:
Grat a silver 4hez. Én régebben csak is silver voltam max nova 1 (az is ritkán) de elkezdtem nem randomokkal játszani és kb mindig full team volt. Nova 1 ből kala 2be mentem fel, mindig legyen legalább 3 ember akit a meccs akiről tudod hogy konolyan veszi. Ez a legfontosabb.
2022. ápr. 5. 14:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj de szerintem mindenki olyan rangba van amit megérdemel... Legalábbis nagyrészt. Fogalmam nincs hogy lehet silver rankot kapni sztem még szándékosan se sikerülne. Kalába is annyira botok az emberek hogy 35-40 killem van ha ott játszok.
2022. jún. 13. 01:48
 13/13 daveeidd válasza:
a statod teljesen mindegy hogy milyen. ha mondjuk 15-1 re nyersz sokkal több elot fogsz kapni mint a 15-10 re.
2022. júl. 8. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!