Egy gamer gépet szeretnék eladni lehetőleg minél előbb, mivel szükségem van a pénzre. és ha lehet, akkor adnám hozzá az egeret, a billentyüzetet, és a monitort. Valami eladási lehetőséget tudtok ajánlani?
Config:
Videókártya: NVIDIA GeForce GTX
1050 Ti
Processzor: Intel Core I5-4590 CPU
Memória: 12GB RAM
Alaplap: ASRock H81 Pro BTC R2.0
hardverapró mellett még pl fb csoportok, ha nem túl árazott akkor pl gamer adok veszek csoportokba is megosztható
én az alábbi csoportban vagyok tag:
GAMER CUCCOK | PC-számítógép-laptop, videokártya, headset, szék adok veszek
5#pasziánsz is game xD
Kérdező, darabokban lehet jobban jársz az eladásával, pl ha én keresek egy procis/alaplapos gépet nem fogok kiadni plusz pénzt, mert ott van mellette egy egér/monitor
#5, #7, #8
Definiáljátok kérlek a "GAMER GÉP"-et. :)
Nekem eddig az jött le, hogy minden "gamer" ami legalább 8 helyen és 16 millió színben tud világítani/villogni és minél ocsmányabb kívülről. (lásd perifériák)
Amúgy régebben is voltak ám játékok. Szerintem gép korához mérten kell (a vele egy időben kiadott játékokhoz) mérni a teljesítményét. Pl egy 11 éves HD5870 is jól viszi a Dirt2-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!