Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Trágyázni szántás vagy tárcsáz...

Trágyázni szántás vagy tárcsázás előtt vagy után szokás a Farming Simulator játékokban? Mert a valóságban szántás előtt kell, ha jól tudom, de a játékban nem tudom hogy van. Most a 2011-essel játszom.

Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 08:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10 es [link]
2022. márc. 21. 09:49
 12/22 anonim válasza:
Köszönöm az infót.
2022. márc. 21. 11:28
 13/22 anonim ***** válasza:
Szivesen, tavaly év végén az új gépemre ingyenesen még felengedte, nem tudom, hogy csak azért e mert van imélcimem az áruházhoz és megjegyezte , hogy "megvettem" a játékot tehát megvan, vagy mert még mindig ingyenes, de szerintem azt már nem teszik fizetőssé, szerintem ingyen legálisan 1 játéknak pont jó, én szeretek vele játszani.
2022. márc. 21. 12:12
 14/22 anonim válasza:

Majd megpróbálom letölteni.

Jó szórakozást.

2022. márc. 21. 12:25
 15/22 anonim ***** válasza:
Köszi majd megirhatnád ment e, ingyenes maradt e. (Vagy ugye csak azért tölthettem le mert már megvan)
2022. márc. 22. 10:11
 16/22 anonim válasza:
Majd írok.
2022. márc. 22. 10:49
 17/22 anonim válasza:
Még mindig ingyenes.
2022. márc. 22. 15:25
 18/22 anonim ***** válasza:
Köszi gondolom mivel éves játék, a cégnek már kb nem bevétel,.
2022. márc. 22. 16:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Amúgy én úgy játszok, hogy magát vezeti a gép ugye képzeletbeli napszámos pontosabban, nekem a trágya bigyóval csak 1szer megy végig a földön, utána ha meg nyomom akkor megy 1 csikot vagy mit aztán megáll.
2022. márc. 23. 18:39
 20/22 anonim válasza:
A térképen figyelemmel bírod kísérni hogy a föld mennyire van megtrágyázva.Ha világoskék akkor egyszer ha sötétkék akkor kétszer van trágyázva.Háromszor nem tudsz trágyázni.Különben én is sokmindent munkással végzek el,pláne a trágyázást.Amikor elindítod a gépet magától, utána kapcsolj át a térképre az ESC gombbal és nyomon bírod követni hogy trágyáz vagy nem.Ha sötétebb a csík a gép után akkor trágyáz.Fontos hogy a két trágyázás között legyen legalább egy növekedési fokozat.
2022. márc. 24. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!