Tárcsázáshoz ki milyen húst, mivel, meddig pácol sütés előtt?
Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 20:10
1/5 anonim válasza:
Tarja szerintem a legjobb. Pácolni előző este szoktuk, mikor mivel, változó.
2/5 anonim válasza:
Tarját előtte való nap. Ezt kicsit erősebben szoktam fűszerezni. Durvára tört bors, zúzott fokhagyma, kis só, bekeverve kevés mustárba.
A csirkének se tesz rosszat ha már előtte pácban áll fél napot. Erre csak száraz pácot szoktam, zöldfűszerekkel, borssal, mikor mihez van kedvem.
Marhát nem szoktam előre pácolni. Sütés előtt közvetlen kap egy kis durván őrölt borsot, sütés közben egy ág rozmaringot és egy fél fokhagymát a tetejére.
3/5 anonim válasza:
Szintén tarja, grill fűszer ami Nálunk bejött. Illetve csirkecomb filé, azt inkább zöld fűszerekkel, vagy halat nagyon jó még halas fűszer. Egy nappal előtte.
4/5 anonim válasza:
Nedves pácot (amiben mustár, ecet, tehát savas dolog van) minimum pár óráig hagyok a húson, hogy legyen ideje felpuhítani a szövetet.
Száraz pácot, fűszerkeveréket csak röviddel előtte, akár közvetlenül sütés előtt teszek rá, ezek inkább csak ízesítenek, nincs igazi kémiai reakció.
5/5 anonim válasza:
Tarja, olajos pác, fűszerek, mustár, vöröshagyma, fokhagyma. 1-2 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!