Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Trágyázni szántás vagy tárcsáz...

Trágyázni szántás vagy tárcsázás előtt vagy után szokás a Farming Simulator játékokban? Mert a valóságban szántás előtt kell, ha jól tudom, de a játékban nem tudom hogy van. Most a 2011-essel játszom.

Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 08:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Én utána szoktam, a 16os ingyenes elvileg, én annó ingyen töltöttem le a hivatalos microsoft app boltból, a pandémia miatt akkor a a 14-est és a 16 ost ingyenessé tette a gyártó. Nem tudom most az e de gondolom igen.
2022. márc. 9. 12:32
 2/22 anonim válasza:
Trágyázni lehet előtte is és utána is.A lényeg hogy a két trágyázás között legyen valamilyen művelet vagy legalább egy növekedési szint.Az első trágyázás után nem trágyázhatsz rögtön.Meg kell várnod hogy a növény egy szintet növekedjen.
2022. márc. 17. 19:56
 3/22 anonim ***** válasza:
2es milyen müvelet?
2022. márc. 18. 09:32
 4/22 anonim válasza:

Pl:ha tárcsáztál utána trágyázol akkor elveted a magot és utána újra trágyázol.De én mindig úgy csinálom hogy vetés után trágyázok,megvárom hogy egy szintet növekedjen a növény és utána újra trágyázok.

Remélem hogy segítettem.

2022. márc. 18. 15:52
 5/22 anonim ***** válasza:
köszi igen, bár én a 16 ossal játszok, ingyen letölthettem, legálisan, de gondolom a száma mindegy.
2022. márc. 19. 12:21
 6/22 anonim válasza:
A játékmenet szerintem minden kiadásnál egyforma.Nekem a 17-es 19-es 22-es van meg,de ami játékalapokat illeti egyformák.Örülök hogy segíthettem.
2022. márc. 19. 12:30
 7/22 anonim ***** válasza:
Köszi, ha már neked vannak újabbak, szerinted sajnáljam, hogy csak 1 5-6 éves része van meg? Vagy az újabbak is csak grafikába jobbak, ilyesmik? Pénzem és gépen nincs az újakra de a 16 os ingyenes és a gépemen kényelmesen elvan.
2022. márc. 19. 16:07
 8/22 anonim válasza:

A 16os nem csak telefononn van?

Az újabbakon sokkal jobb a géppark,több növényfajta van,valóságosabb az állattenyésztés,jobbak a térképek nameg a grafika.Szerintem 40 eurót megér.Ajánlom a 19est mert nem kell hozzá erős gép a játék meg tényleg szuper.A 19be jobb a géppark mint a 22be.

2022. márc. 19. 16:31
 9/22 anonim ***** válasza:
Nem kb kétéve mikor kezdődött a virus és a karantén az egész világon, sok gyártó ingyenessé tett játékokat is a Giant Software is a 16 os farmot. Gondolom még mindig free.
2022. márc. 19. 17:37
 10/22 anonim válasza:
Ezt nem tudtam.Én azt hittem hogy a 16os csak mobilon van.
2022. márc. 19. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!