Akarom én a fallout 4 et elkezdeni bármikor is?
Figyelt kérdés
Valamikor megvettem érthetetlen okokból. Viszont a lebutított párbeszéd rendszer, a fallout rpg létének való meggyalázása és még sorolhatnám, lehozz az életről. A fallout 3 at még élveztem 13 évesen. De én inkább a komoly crpgket szeretem, ami valóban rpg, nem egy shooter rpg elemekkel. Állítólag az outer worlds az jó cucc. Megéri egyáltalán új vasra beruházni ha valódi rpgket akarok játszani?2022. febr. 24. 00:39
11/19 anonim válasza:
Állítólag most lesz valami fallout filmsorozat is
12/19 anonim válasza:
én a társast is megvettem, de kicsit hibás a mechanikája, emiatt túl hamar vége lesz, a hangulata amúgy jó.
13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon nem szeretem az ilyen filmes feldolgozásokat, a witcher is eléggé nevetséges lett.
2022. febr. 25. 14:52
14/19 anonim válasza:
a witcher film nem jött be nekem se, már unom, hogy minden szerepre ezt a csávót választják, Acélembernek jó volt, pont elég belőle...
15/19 A kérdező kommentje:
A könyvek ismerete miatt nem tetszik a sorozat.
2022. febr. 25. 14:58
16/19 A kérdező kommentje:
Bár ulysses tettei mögött még most sem látom az indítékot.
2022. febr. 25. 17:05
17/19 A kérdező kommentje:
Bár a new vegas az elengedésről szól, ulysses pedig nem bírja elengedni Amerikát.
2022. febr. 25. 17:24
18/19 anonim válasza:
A több ezer órás New Vegas témához egy 10 perces speedrun :-)
19/19 A kérdező kommentje:
Nemrég maxoltam ki, életben hagytam ulyssest és elpusztítottam az atombombákat. Végül house nyert a gátnál.
2022. febr. 27. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!