Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Hormeel S cseppet csak a...

A Hormeel S cseppet csak a ciklus első napjaiban érdemes elkezdeni szedni, vagy bármikor?

Figyelt kérdés
Ma akarok venni, most hallottam róla hogy milyen jó. Ez a 17 ciklusnapom. Most is elkezdhetem? Nem lesz káros hatása? Lehet szedni az egész ciklus alatt?
2008. nov. 24. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem,várd meg a köv.ciklus első napját,mert úgy fogod tudni követni,hogy miként reagálsz ra!

én az egész ciklusban szedtem,nélküle nem volt peteérésem.

Tényleg nagyon jó!

2008. nov. 24. 18:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Ma elkezdtem mert már türelmetlen vagyok, remélem már nem lesz következő ciklus....:D

Már csak az a kérdésem hogy a peteérés és az esetleges megtermékenyülés és beágyazódás után is lehet szedni? Nem lesz baj?

2008. nov. 24. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Megint én. :-) Nem baj, ha elkezdted, végülis, csak így nem lesz tapasztalatod, hogy mikorra rakja a PÉ-t. De figyeld magad, és akkor képben leszel!

Nyugodtan szedd végig, nem lesz baj, ha megfogan a baba. Én egyszer már végig néztem a latin nevek alapján, hogy milyen növények vannak benne, és nem találtam sehol olyat, hogy mint pl. a cickafark vérbőséget okoz, és ezért nem ajánlott, stb.

Úgyhogy mehet végig... :-)

Sok sikert! Majd jelezz ide, ha meghozta a várt Trónörököst! :-)

2008. nov. 24. 22:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ha sikeres lesz a dolog jelentkezem igérem!
2008. nov. 25. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!