A Hormeel S cseppet csak a ciklus első napjaiban érdemes elkezdeni szedni, vagy bármikor?
Szerintem,várd meg a köv.ciklus első napját,mert úgy fogod tudni követni,hogy miként reagálsz ra!
én az egész ciklusban szedtem,nélküle nem volt peteérésem.
Tényleg nagyon jó!
Ma elkezdtem mert már türelmetlen vagyok, remélem már nem lesz következő ciklus....:D
Már csak az a kérdésem hogy a peteérés és az esetleges megtermékenyülés és beágyazódás után is lehet szedni? Nem lesz baj?
Szia! Megint én. :-) Nem baj, ha elkezdted, végülis, csak így nem lesz tapasztalatod, hogy mikorra rakja a PÉ-t. De figyeld magad, és akkor képben leszel!
Nyugodtan szedd végig, nem lesz baj, ha megfogan a baba. Én egyszer már végig néztem a latin nevek alapján, hogy milyen növények vannak benne, és nem találtam sehol olyat, hogy mint pl. a cickafark vérbőséget okoz, és ezért nem ajánlott, stb.
Úgyhogy mehet végig... :-)
Sok sikert! Majd jelezz ide, ha meghozta a várt Trónörököst! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!