Már egy ideje új laptopom van, amióta van, az óta játszom minecraftot. Az egyik barátommal szoktam játszani, tőle jött ez az ötlet, hogy megkérdezzem. Hogyan kell afkolás közben ütni a blokkot? Mert már sok helyen kerestem, de nem találtam
Figyelt kérdés
Szóval nagyon megköszönném ha valaki segítene, amúgy, ha valamit jelent, akkor kell nyomni a fn gombot az f valahány gombhoz. Remélem érthető voltam, és minél előbb valaki tud majd segíteni, mert picit sürgős. Előre is köszönöm!2022. febr. 13. 06:59
1/4 anonim válasza:
Autoclicker
Tudom ajánlani az automatic mouse & keyboard nevezetű kék-fehér ikonos programot.
2/4 Gofrisütő válasza:
Én az egér mögé raktam egy könyvet, hkgy megtámassza, egy vonalzót a bal clickre, arra meg egy könyvet, hogy nyomást gyakoroljon.
3/4 anonim válasza:
Szia én olyat csináltam, hogy az Irányítás beállításoknál, a blokk ütést a bal klikkről át tettem a spacere ( az ugrást meg kivettem) és a space billentyűre meg rá tettem egy üres parfümös üveget.
Lehet hogy nem egészséges a laptopnak, de én így csináltam
4/4 anonim válasza:
Ha programozható az egered akkor egy nagyon egyszerű macroval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!