Más Assassin's Creed Játékokban is lehet lootolni / craftolni?
Figyelt kérdés
Most játszottam a Black Flaggel, és nagyon bejött ez az rpg-s gyüjtögetek, farmolok, és craftolok hogy erősebb / több legyek megoldás, és az is tetszett hogy ez volt a fő elfoglaltságom abban az 50 órában amit bele öltem.
Arra lennék kíváncsi hogy más AC játékokban is lehet ennyire gyüjtögetni / craftolni? Azt tudom, hogy a legújabb 3-ban (origins, odyssey, valhalla) lehet.
Viszont ilyenben mint például Unity, Syndicate, Rogue mekkora szerepe van ennek a játékmenetnek?
2022. febr. 11. 11:54
1/3 anonim válasza:
A Black flag craftolós rendszerét a 3 és a Rouge vette át, de őszintén nem tudom, hogy milyen craftról beszélsz pl az odyssey kapcsán
2/3 anonim válasza:
Lehet fejleszteni a felszereléseidet a későbbi részekben is, ha erre gondolsz, de az Origins, Odyssey, Valhalla (talán? a vikinges verzió) már eléggé átalakult, erőteljesen más irányt mutat/képvisel.
3/3 anonim válasza:
Fejleszteni a Syndicate-ban is elhetett a felszerelést, bár maga gyüjtögetés nem rémlik annyira, max amit ellenségektől szedtél össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!